Morgan Karlsson

Fick hämtas av ambulans – minns ingenting

Morgan Karlsson kollapsade under inspelningen av ”Biggest loser VIP”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

”Ullared”-Morgan Karlsson kollapsade under inspelningen.

En tidig morgon irrade han runt utomhus och hittades av chockade tävlingsdeltagare.

– Det kunde vara en första tendens till stroke, man blir ju jätteorolig, säger Jonas Hallberg i kvällens avsnitt av ”Biggest loser VIP”.

Ullared”-profilen Morgan Karlsson, 44, fick föras akut till sjukhus under inspelningarna av ”Biggest loser VIP”.

En tidig morgon hittades han av stylisten Jonas Hallberg, 46, och artisten Loulou Lamotte, 36, när han irrade omkring utomhus till synes fullständigt förvirrad.

– Han går omkring nästan som en zombie, då blir man jätteorolig. Det kunde vara en första tendens till stroke, säger Jonas i kvällens avsnitt av bantningssåpan.

Deltagarna larmar ambulans som kommer och hämtar dokusåpaprofilen från slottet där de tränar, äter och bor under inspelningen.

”Äter ju ingenting”

Dokusåpaprofilen Jan ”Blondie” Hammarlöf, 53, spekulerar i att Morgan kollapsat på grund av den hårda träningen och att knappt ha ätit något.

– Han äter ju ingenting, han äter en gul paprika och så går han och tränar på gymmet i två timmar, säger han i programmet.

Efteråt har Morgan Karlsson inga minnen av vad som hänt. Varken att han irrat omkring utomhus, eller att han hämtats av ambulans.

– Jag vet inte vad det var. Jag vet inte vad det är för nånting. Jag kommer inte ihåg nånting, säger han i programmet när han flera timmar senare får återvända från sjukhuset.

– Jag kan inte säga att jag har varit på sjukhus eller att jag åkt ambulans för jag har inget som helst minne av det. Jag har nog blivit utsatt för en kraftig attack av mycket träning och annorlunda kost, det är ju helt onormala grejer jämfört med min vardag, säger han i programmet.

”Biggest loser VIP” sänds på Sjuan ikväll kl 21:00.

Nöjesbladet har sökt Morgan Karlsson utan framgång.

ANNONS

Spana in Cerveras rea-sortiment online och klicka hem dina favoriter innan de tar slut!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Lyxfällan” 2019 – detta hände sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Morgan Karlsson

Biggest loser

Ullared