”Keyyo” Kristina Petrushina

Keyyo i tårar efter juryns hyllning

”Det är kämpigt”

Av: 

Moa Malmqvist

Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Foto: TV4

NÖJE

Kristina ”Keyyo” Petrushinas tårar flödade efter jubelropen.

En ”Frost”-inspirerad dans tog fram djupet i henne, tyckte juryn.

– De sa så mycket fina saker, och jag väntade hela tiden på ett ”men”, säger hon.

Under kvällens Disney-osande ”Let’s dance” dansade Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24 och Hugo Gustafsson en paso doble i sann ”Frost”-anda.

Juryn var minst sagt imponerade över framträdandet och Keyyo blev snabbt rörd av hyllningarna.

– Du är stark i varenda rörelse, sade Tony Irving, 54.

– Jag kände att jag fick en vacker flamenco-dansös framför mig, så fina positioner och armar. Du var en perfekt partner till Hugo i den här dansen, tyckte Dermot Clemenger, 47.

– Jag har upplevt ibland att du gömmer dig bakom humorn, att den skyddar lite. Men i dag visar du ett sådant djup och ett sådant lugn framför allt, sade Ann Wilson, 52.

”Töntigaste jag vet”

När paret, som fick 25 poäng av juryn, pratade med programledaren David Lindgren, 38, rann tårarna på Keyyo så mycket att till och med kontaktlinsen föll ur hennes öga.

– Han vet hur jag har gråtit för det är ju kämpigt, men framför allt så är det ju Hugo som får ta så sjukt mycket. Dansarna ska göra koreografier, vara supportrar och stötta oss så jag är bara rörd för att jag med mig dig Hugo på resan, sa hon i programmet.

När Aftonbladet pratar med Keyyo efter sändningen säger hon att hon tycker att det var pinsamt att hon grät i tv.

– Jag tror jag blev rörd av att de sa så mycket fina saker, och jag väntade hela tiden på ett ”men”. Men fan va pinsamt.

– Det töntigaste jag vet är folk som gråter i tv. Men jag tror det handlar om att det var så mycket anspänning som släppte. Det har varit en sådan påfrestning.

Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24 och Hugo Gustafsson.

Foto: Annika Berglund

Stående ovationer

Hon säger att det var mer spänning i kväll eftersom de fick så bra kritik från juryn förra veckan.

– Jag är lite i chock, också för att det är så många som är bra. Det är en sådan speciell känsla att vilja utvecklas själv men samtidigt heja på sina vänner. Man vill också toppa tidigare veckans prestationer.

Keyyo och Hugo hamnade på andraplats efter Anis don Demina, 27, och Katja Luján Engelholm, 29 som dansade en salsa i jive med ”Lejonkungen”-tema. Även de fick ta emot jubelrop från juryn, som applåderade ståendes efter numret.

– Jag känner igen väldigt mycket i din historia, att förlora en familjemedlem i ung ålder. Jag är glad att du i kväll uttryckte dig genom dansen. Vilken glädjespridare du är! sa Dermot Clemenger till Anis don Demina efter dansen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Portugal–Tyskland i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel


Fräckt allsvenskt drag på Europatipset | Ta rygg på expertens system
Publisert:

LÄS VIDARE

Dermot Clemenger om dejtandet: ”En spontan person kan få mig på kroken”

ÄMNEN I ARTIKELN

”Keyyo” Kristina Petrushina

Let’s dance