Lotta Engberg

Här får Lotta Engberg träffa ”Soldoktorns” familj för första gången

”Sista sommarstugehelgen med gänget plus hummerfiske”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Lotta Engberg tillsammans med Mikael Sandström och hans son Marcus, dennes fru Sandra med lille Bernhard och Sandströms bror Jeppe och hans son Martin med lilla Livia i knät. Och några av de 22 fångade krabborna.
Lotta Engberg tillsammans med Mikael Sandström och hans son Marcus, dennes fru Sandra med lille Bernhard och Sandströms bror Jeppe och hans son Martin med lilla Livia i knät. Och några av de 22 fångade krabborna.

NÖJE

Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg har tagit kärleksrelationen ett steg längre.

I helgen fick hon träffa hans familj för första gången och på schemat stod hummer- och krabbfiske. 

"Lotta är med förstås, första träffen med dom andra”, skriver Mikael Sandström i ett sms till Aftonbladet.

Relationen mellan Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg blir alltmer seriös. De har varit tillsammans i tre månader och nu har Lotta Engberg för första gången fått träffa hans familj. 

”Hälsningar från ett soligt men blåsigt västkusten. Ikväll blir det krabbfrossa”, skriver Mikael Sandström till en bild på Instagram där ett stort gäng poserar med ett gäng nyfångade krabbor. 

När Aftonbladet når Mikael Sandström berättar han om familjehelgen på skärgårdsön Flatholmen och vilka som är på plats. 

”Min son Marcus med lille Bernhard i knät och hans fru Sandra. Sen min bror Jeppe och hans son Martin med lilla Livia i knät. Sista sommarstugehelgen med gänget plus hummerfiske. Och lite manusarbete med showen. Vi fick hummer men vi slängde tillbaka dem. För små, men 22 fina krabbor. Lotta är med förstås, första träffen med dom andra”, skriver Mikael Sandström och avslutar meddelandet med en leende emoji.

När vi frågar om det känns bra kommer svaret snabbt: ”Toppen”.

Mikael Sandström och Lotta Engberg under Kristallengalan 2020.

”Finare kille får man leta efter”

Det var i somras som Aftonbladet kunde avslöja att Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg hade blivit ett par efter en längre tids flirtande. 

– Det känns spännande. Men vi bor ju så långt ifrån varandra. Men så rutinerad är jag att det viktiga är att satsa på någon som man kan enas med och har mycket gemensamt med, snarare än att leta efter problem. Jag har inte så bråttom, men jag tänker fortsätta dejta Lotta och hon tänker nog fortsätta dejta mig, förklarade Mikael Sandström för Aftonbladet varpå Lotta Engberg kommenterade relationen i ett sms: 

”Är mer än hellre Mikaels tjej. Finare kille får man leta efter”.

Lotta Engberg och Mikael Sandström på semester.

Solsemester

För några veckor sedan åkte de iväg på en solsemester till spanska Katalonien och då berättade de båda om utlandsresan som var deras första tillsammans.

– Vi har mycket att pyssla med så det passade bra i tiden och därför tog vi en liten semester. Det har verkligen varit fint och mysigt, sa Mikael Sandström och innan han lämnade över luren till Lotta Engberg: 

– Vi har det jättetrevligt och vi har det jättebra!

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

Mikael Sandström: Tror det inger hopp

ÄMNEN I ARTIKELN

Lotta Engberg

”Soldoktorn” Mikael Sandström

Hummer

Västkusten

Kärlek