Jessica Almenäs: ”Tidigare relationer har varit röriga”

1 av 4 | Foto: Anders Andersson / AFTONBLADET / 2990
NÖJE

Programledaren Jessica Almenäs, 41, är kär och väntar tillökning.

Men innan hon träffade nya pojkvännen Patrik Fahlgren, 31, var livet stökigt.

– Mina tidigare relationer har varit ganska röriga, och jag har lite gjort mig till en människa som behöver kaos för att må bra, säger hon till Amelia.

En separation från norska pojkvännen Tony Hansen, mängder av jobb och en utmattningsdepression. Till slut kraschade Jessica Almenäs.

I en intervju med tidningen Amelia berättar tv-profilen om den tuffa tiden innan hon träffade nya pojkvännen handsbollsspelaren Patrik Fahlgren.

– Det var kaos i mitt liv. Kanske inte jobbmässigt, men privat. Det hade nyligen tagit slut med min kille och vi var inte sams. Och jag var supermager, för oron och ångesten hade ätit upp mig inifrån, säger hon.

”Gick på ett par nitar”

Jessica Almenäs började jobba mindre, ta lediga helger för första gånger på flera år och bytte så småningom från den långvariga arbetsgivaren TV4 till Kanal 5. Samtidigt träffade hon Patrik Fahlgren, som spelar i tyska MT Melsungen, och blev – tvärtemot vad hon tidigare hade trott – kär igen.

– Jag gick på ett par nitar efter separationen, och tänkte ett tag att jag skulle leva ensam med mina barn. Men när jag träffade Patrik kände jag så tydligt att vi ska vara ihop, det är meningen. Ja, jag tänkte att det måste bli vi, annars vet jag inte vad jag gör - och i det läget vågar man, säger hon till Amelia.

Väntar barn tillsammans

Det dröjde en tid innan de blev ett par. Nu flyttar Patrik Fahlgren snart till Stockholm för att spela i Hammarby och bo tillsammans med Jessica. Paret väntar också sitt första gemensamma barn.

Jessica Almenäs delade med sig av de glada nyheterna på sin blogg i januari.

”Vi är så klart väldigt glada och förväntansfulla. Jag trodde kanske att jag var färdig med barntillverkande, men vad härligt det är ändå att livet aldrig blir som man tänkt sig”, skrev hon då.

Almenäs: Förklarar varför han är snygg 00:37
ARTIKELN HANDLAR OM