Stjärnorna klara för välgörenhetskonserten i Manchester

Ariana får sällskap av Bieber

Justin Bieber, Coldplay och Katy Perry.

Det är bara några av namnen som nu går ihop med Ariana Grande för delta i en välgörenhetskonsert som ska samla in pengar till offren efter attacken i Manchester.

Biljetterna släpps nu på torsdag.

Nöjesbladet rapporterade under måndagen om att Ariana Grande håller en välgörenhetskonsert i Manchester under söndagen den fjärde juni. Pengarna från konserten kommer gå till offren och de familjer som påverkats av terrorattentatet där 22 personer dog och 60 skadades efter Grandes konsert på Manchester Arena den 22 maj.

Enligt BBC är flera stora stjärnor nu klara för att uppträda på konserten. Däribland Justin Bieber, Coldplay och Katy Perry. Även Take That, Miley Cyrus, Niall Horan, Usher och Pharell ska framträda.

”Musikens community står tillsammans med kärlek i solidaritet. Jag är ödmjuk över att få vara en del av denna konsert”, skriver Katy Perry på Instagram.

Konserten kommer att äga rum på Old Trafford Cricket Ground, som ligger en kvarts bilväg från Manchester Arena.

Då släpps biljetterna

Konserten har fått namnet ”One love Manchester” och biljetterna släpps på torsdag. På Instagram har Ariana Grande själv publicerat en bild med en länk för att köpa biljetter. Även Justin Bieber har publicerat bilden på Instagram. Niall Horan har delat samma bild på Twitter.

På hemsidan framgår att det är gratis för personer som gick på Arianas tidigare konsert i Manchester att gå på välgörenhetskonserten om de vill.

Bandet Coldplay har lagt till konserten på sitt offentliga turnéschema.

Publisert:

LÄS VIDARE