Lindorffs vädjan: Sluta skicka snuskbilder

Ryter ifrån efter grova bilderna

1 av 4
NÖJE

Linda Lindorff får olämpliga förslag och bilder med sexuellt innehåll skickade till sig allt oftare på sociala medier.

Nu ryter hon ifrån och vädjar öppet om att slippa motta den här typen av innehåll.

– Den här typen av grov porr vill jag inte ha skickad till mig. Det är olustigt, skriver hon i ett sms till Nöjesbladet.

På fritiden tränar Linda Lindorff dans tillsammans med Kristjan Lootus, känd från ”Let’s Dance”.

På sina sociala medier visar hon ofta upp nya trick och tips på danssteg. Hon och Kristjan har även startat upp en en egen dansskola där nya avsnitt kommer upp på Lindas blogg. Målet är enligt Lindorff att lära hela Sverige att dansa.

”Blir chockad”

Efter filmklippen med danstips har Lindorff fått skamliga förslag och bilder med grovt sexuellt innehåll skickade till sig på sociala medier. På bloggen berättar hon nu om att hon tycker att det har gått för långt och att hon upplever många av bilderna så grova att det är anstötande.

– Jag är inte särskilt pryd men jag blir ändå lite chockad varje gång. Fattar inte riktigt grejen. Är tanken att jag ska bli upphetsad eller generad? Jag tål ganska mycket och tycker att de flesta killar som skriver gör det med glimten i ögat men den här typen av grov porr vill jag inte ha skickad till mig. Det är olustigt, skriver hon i ett sms till Nöjesbladet och fortsätter:

– När det blir sånt som att någon vill slicka mina ben efter att ha sett mig dansa cha cha eller äta min lussesemla så har man så klart redan gått över gränsen för vad som är charmigt.

Vädjar öppet

Enligt Lindorff får hon bilder och olämpliga kommentar flera gånger i veckan. På bloggen berättar hon att hon inte svarat några av avsändarna, eftersom att det kan trigga dem.

Nu vädjar hon istället öppet om att den här typen av innehåll ska sluta skickas till henne.

”Då det fortsätter och blir mer och mer så provar jag nu att skriva detta med en vänlig önskan. Så utan att nämna några namn eller vara arg så önskar jag bara slippa se fler grova porrbilder och den här typen av meddelanden. Skriv gärna till mig – men skippa snusket”, avslutar hon.

ARTIKELN HANDLAR OM