Sanna Lundells stora sorg

För två veckor sedan gick Sanna Lundells mamma bort.

På sin blogg öppnar hon upp sig om tankarna efter bortgången i ett känslosamt inlägg.

– Vem är jag utan dig?, skriver hon.

”Varje morgon när jag vaknar så tänker jag instinktivt att jag måste ringa mamma för att berätta om det hemska som har hänt, men så får jag fatt i insikten att det inte går. Att jag inte har en mamma att ringa till längre.”, skriver Sanna Lundell på sin blogg.

Det var för två veckor sedan som hennes mamma Barbro Zackrisson oväntat gick bort. På bloggen beskriver Sanna Lundell, 38, hur livet aldrig mer kommer bli sig likt.

”Saknaden. Den bor i varje andetag nu. Vem är jag utan dig?”, skriver hon i inlägget som är döpt ”När livet stannar”.

Sanna Lundell beskriver hur dagarna börjar i tomhet, och att hon under den svåra tiden har haft känslan av att marken rämnar under henne, en känsla som nu börjar lägga sig. Trots det är saknaden stark.

”Allt är kärlek”

Hon kunde alltid vända sig till sin mamma då hon hade tuffa stunder i livet. Inlägget avslutar hon med att berätta om barnen och kärlekens betydelse i sorgearbetet.

”Jag väcker barnen och grips av kärlek. Jag ser våren komma. Hundarna viftar på svansarna och hästarna har vårkänslor. Jag överöses av omtanke och kärlek av alla de som står mig nära som jag älskar. Huset är fullt av blommor och kärlek. Allt är kärlek ändå. Allt är kärlek. Och det tröstar mig.”, skriver Sanna Lundell.

Barbro Zackrisson Lundell var gift med Ulf Lundell mellan -77 till -88, och tillsammans fick de barnen Carl, Sanna och Love.

Publisert:

LÄS VIDARE