Så mycket bättre 2017

Eric Saade är med i årets ”Så mycket bättre” - fira med stjärnans 5 skönaste ögonblick i solen

avOlle Kvarnsmyr

Foto: Lotte Fernvall / AFTONBLADET / 3226
Eric Saade - en solig stjärna

Det är långt till till den där dagen då Saade dansar in i pensionat Grå Gåsen för att medverka i årets ”Så mycket bättre”. Då finns det bara en sak att göra för att stilla vår väntan: Drömma sig bort till solen och Saades underbara värld

Eric Saade är inte mycket för vinterslask. Den spjuveraktiga stjärnan föredrar sol och mys. Här är fem ögonblicksbilder från Saades soliga vinter 2017. NJUT!

1. Eric Saade på balkongen

Här ser vi vår vän Saade i profil. Solen smeker stjärnans för tillfället minimalistiska mustasch. Allt verkar så bra. Precis som stjärnan själv.

2. Eric Saade på strandpromenix

Som alla konstnärer söker Saade inspiration. Solen, stranden, palmerna och ljumna vindar gör susen för vår stjärnas skaparanda. På Instagram skriver Eric: ”Ställen som detta ger mig inspiration att skriva mer”

3. Eric Saade nyvaken - tackar fansen

Likt en installation av sin låttitel ”Vide Awake” poserar Saade nyvaken en morgon i solen. Saade tackar fansen för all kärlek och avslöjar något kryptiskt att han kommer att klättra vidare.

4. Erica Saade i soligt motorstopp på havet

Att plötsligt få motorstopp mitt ute på någon av de sju haven är inget problem för vår fysiskt starka stjärna. Saade löste uppgiften galant med en van hand och en paddel.

Saades tuffa motionspass - i solen

Eric Saade fuskar ALDRIG med träningen. Var dag ska musklarna få vad de tål anser stjärnan. Här ser vi Saades ståtliga ryggparti i ett soligt Dubai

ARTIKELN HANDLAR OM