”X factor”-domaren hånad av publiken – stormade ut

Inspelningarna av The X Factor har tagit en oväntad vändning.

Jurymedlemmen och Pussycat dolls-sångerskan Nicole Scherzinger stormade gråtandes ut från arenan efter att ha hånats av publiken.

Pussycat dolls-sångerskan Nicole Scherzinger, 39, sitter i juryn för talang-programmet ”The X Factor” i USA. Inspelningarna är i full gång, och efter en lång dag skulle Nicole Scherzinger tillslut välja ut sex potentiella tävlanden av totalt tjugo stycken, rapporterar The Sun. Flera av hennes val togs inte emot väl av publiken, som hånade och buade ut henne till följd besluten, rapporterar The Sun.

– Det var en lång och stressig dag och det hjälpte inte att publiken inte stod på Nicoles sida under några av hennes beslut, säger en källa till tidningen.

Produktionen ska ha uppmuntrat publiken att högljutt visa vad tyckte om hennes beslut, uppger källan.

Lämnade arenan

De andra domarna, Simon Cowell, Sharon Osbourne och Louis Walsh ska inte ha funnits på plats som stöd.

Nicole Scherzinger stormade då gråtandes ut från inspelningen och lämnade Wembley Stadium, vilket gjorde att producenterna oroade sig för att hon inte skulle återvända. Historien fick trots allt ett gott slut när producenterna lyckades lugna ner henne bakom kulisserna genom att försäkra henne om att hon gjort ett bra val.

Publisert:

LÄS VIDARE