Steve-O brännskadad – efter stunt

Gjorde ’snöänglar’ i brinnande raketbränsle

1 av 4 | Foto: YOUTUBE
Steve-O får hjälp att klä av sig.
NÖJE

Steve-O har fått uppsöka sjukhus – igen.

Den här gången efter att ha gjort ’eldänglar’.

– Jag hällde ut raketbränsle på golvet, la mig i det och gjorde snöänglar, säger han i ett klipp på sin Youtubekanal.

Stuntmannen och Jackassmedlemmen Steve-O har skadat sig igen. Den här gången har han spelat in en serie stunt med eld inför en kommande komedispecial.

Vid ett tillfälle valde han att lägga sig i raketbränsle.

– Jag hällde ut det på golvet, la mig i det och gjorde snöänglar i raketbränslet. Så säger jag ’eldänglar, yeah’, säger han i ett klipp på sin Youtubekanal.

Stuntet resulterade i första och andra gradens brännskador, uppger Page Six. I ett filmklipp på sajten visar han upp sina armar som är täckta av stora väteskefyllda blåsor.

– På sjukhuset sa doktorn att jag skulle komma tillbaka för en uppföljning så att de kan göra rent skadorna och lägga på nya förband. Jag sa att jag förmodligen inte kommer göra det. Och han svarade ’jag antog det’, säger han i klippet.

Drack innehållet i brännblåsorna

Steve-O är känd för att utsätta sig för saker och ting personer kan uppleva som stötande. Han han bland annat piercat ihop sina skinkor, svalt och spytt upp en levande guldfisk samt andats in pruttar.

På samma tema valde han därför att tömma en av sina vätskefyllda blåsor, hälla upp innehållet i ett shotglas och sedan svepa det.

– Jag kan inte förstå att jag inte spydde, säger han i klippet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Jackass