Kikki Danielsson

Kikki Danielsson sjuk – ställer in framträdande

”Har åkt på en dunderförkylning och tappat rösten”

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Kikki Danielsson tvingas ställa in sin spelning ikväll efter sjukdom, det rapporterar artisten på sitt eget twitterkonto.

”Har åkt på en dunderförkylning och tappat rösten”, skriver hon.

Artisten Kikki Danielsson tvingas ställa in sin planerade gästmedverkan i Halmstad ikväll. Hon skulle då spela tillsammans med artisten Doug Seeger.

”Måste tyvärr meddela att jag ställer in min Gästmedverkan med Doug Seeger i Halmstad ikv. Har åkt på en dunderförkylning och tappat rösten”, skriver hon på sitt twitterkonto.

Kikki Danielsson har flera framträdanden inplanerade för sommaren, bland annat ännu en konsert tillsammans med Doug Seeger i Årjäng på tisdag och en spelning i Tierp den kommande helgen. Efter det fortsätter sommaren med flera olika framträdanden.

”Så mycket bättre”

Kikki Danielsson är för närvarande aktuell med sin kommande medverkan i årets ”Så mycket bättre” där hon åker till Gotland med bland annat Icona Pop, Moneybrother och Eric Saade.

Om artisten tvingas att ställa in några fler planerade spelningar är fortfarande oklart. Nöjesbladet har sökt Kikki Danielsson för en kommentar.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Topparna & flopparna i ”Så mycket bättre”

ÄMNEN I ARTIKELN

Kikki Danielsson

Eric Saade

Icona Pop

Så mycket bättre