Camilla Läckberg

Exmannens ex berättar om Läckbergs bröllop

Hyllar Simon – och bröllopet: ”Var som en saga”

Av: 

Andreas Hansson

NÖJE

Läckberg-Sköld överraskade alla med sitt bröllop.

Nu berättar Camilla Läckbergs exmans exfru om bröllopet.

”Det var som en saga”, skriver hon i sin blogg.

var gift med fram till 2013.De förnekade bröllop in i det sista.

När Camilla Läckberg och Simon Sköld gick ut med att de gift sig i lördags kväll var vigseln redan över och svenska kändiseliten samlades för fest på Skeppsholmen.

Nu berättar Camilla Läckbergs exmans exfru, tillika författarens goda vän, Christina Melin, om vigseln som hölls på deckardrottningens landställe i lördags med självhjälpsdrottningen Mia Törnblom som vigselförrättare.

”Kommer nog ta ett tag att smälta alla intryck från helgens bröllop och fest”, skriver Melin och publicerar dessutom flera bilder från dagen.

Tårarna rann

Hon berättar att släkt och en utvald skara vänner samlades på Scandic Anglais i centrala Stockholm för att sedan bussas till Måsholmen där bröllopet gick av stapeln.

Tårarna rann för många under dagen, även Christina Melin.

”Musiken, stämningen bland gästerna. Det är något speciellt med bröllop, man känner hur luften vibrerar  av kärlek. Maria Wells började sjunga, Mia stod redo för att viga paret. Det krävdes många näsdukar vill jag lova”, skriver hon.

”Som en syster för mig”

Christina Melin var tidigare gift med Martin Melin, som Läckberg var gift med fram till mars 2013. Christina Melin beskriver bröllopet som en ”saga” och hyllar sedan Simon Sköld stort.

”Camilla är som en syster för mig. Jag brukar tänka ibland på hur stort det är av Simon att acceptera vår stjärnfamilj, han fick ju inte bara en flickvän med tre barn han fick även två bonusar till och en exfru på halsen;).  Inte alla som skulle köpt det”, skriver hon.

Christina och Martin Melin har två barn ihop sedan sitt äktenskap, Camilla Läckberg och Martin Melin har enson ihop och ihop med Simon Sköld har hon dottern Polly.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

Efter bröllopet – här visar Läckberg upp vigselringen

ÄMNEN I ARTIKELN

Camilla Läckberg

Mia Törnblom

Simon Sköld