Wolf och Assefa köper lyxlägenhet

Är värderad till 23 miljoner kronor

avHans Shimoda

Foto: KARIN TÖRNBLOM
Michael Wolf och Lili Assefa gifter sig snart på Gotland.

Michael Wolf och Lili Assefa ska gifta sig på Gotland.

Nu har de även köpt en lyxlägenhet ihop.

Priset på bostaden? 23 miljoner.

Det var förra sommaren som det avslöjades att den tidigare bank-vd:n Michael Wolf, 53, och PR-drottningen och entreprenören Lili Assefa, 41, hade träffat varandra. Det var när paret lade ut romantiska bilder från sin kärlekssemester på Maldiverna som relationen avslöjades.
I höstas förlovade de sig. Och i vintras sålde Michael sin lyxvilla i Saltsjöbaden, som han tidigare bott i med sin exfru och barn, för 18 miljoner kronor.

Ska gifta sig på Gotland

Nu kan Nöjesbladet avslöja att paret flyttat ihop. De har investerat i en väl
tilltagen lyxvåning på Karlavägen på Östermalm. Bostaden är på imponerande 238 kvadratmeter. På bostadssajten Booli är våningen värderad till 23 miljoner kronor.
Paret är även på väg att ta sin relation ett steg längre. I mars skickade Lili Assefa ut ett ”Save the date”-mejl till sina vänner där de uppmanades att boka upp ett datum sent i augusti. Då ska hon och Michael gifta sig på Gotland.

Var vd på Swedbank

Michael Wolf var tidigare omskriven vd för Swedbank innan han fick lämna sin post 2016, med en fallskärm på 19,5 miljoner kronor. Han har även haft en omskriven relation med Lill-Babs dotter Kristin Kaspersen som dock tog slut 2015.
Lili Assefa driver Assefa communication och har artister som Carola, Per Schlingmann, Fredrik Ljungberg, Loréen och Sanna Nielsen i sitt stall. Dessutom är hon delägare i Whyred och har uppdragsgivare som SVT och TV4 och har länge varit pressansvarig för Melodifestivalen och Eurovision song contest.
Nöjesbladet har sökt Lili Assefa.

ARTIKELN HANDLAR OM