Ät julbordet på ett magiskt och superpyntat Hogwarts i stället

Uppdaterad 2017-11-07 | Publicerad 2017-10-25

God jul önskar Harry

Är du less på firmans trötta julfest, den eviga skinkan och dålig temperad julmust? Då bör du genast boka bord på ”Hogwarts skola för häxkonster och trolldom” i stället.

Framåt jul pyntas ”Hogwarts skola för häxkonster och trolldom” (Warner Bros. Studio Tour London) så mycket att till och med gamle Professor Severus Snape skulle ha varit nöjd. Förutom pynt finns det snötäckta träd, istappar och en mystisk orkester med magiska instrument.

Dignande desserter och skönt Harry Potter-häng

Den magiska kvällen inleds med fantastiska drinkar och kanapér i Hogwarts ståtliga hall. Därefter förs gästerna till den stora salen för bastant brittisk julmiddag med alla dess tillbehör. När kalkonen är uppäten förs gästerna till lite olika julpyntade Hogwarts-lokaler för dignande desserter och skönt Harry Potter-häng. Kanske just du får kika i julstrumpan ovanför Gryffindors öppna spis? Eller kanske du känner för att mumsa knäck på perrong 9¾ strax intill en tjutande Hogwarts Express? Allt är möjligt denna magiska kväll.

Magiskt disco och drinkar

När myset är över och det börjar rycka i fossingarna är det dags för bal och drinkar. Nu har delar av Hogwarts skola för häxkonster och trolldom plötsligt förvandlats till en magisk klubb med flera barer och dansgolv. Kvällen avslutas någon gång efter midnatt med transport till London och alla dess suspekta mugglare.

Mer om tillställningen här

Fotnot: Undertecknad är högst medveten om att ordet ”magiskt” har använts minst en gång för mycket i denna artikel.

God Jul

ANNONS

Följ ämnen i artikeln