Fast and the furious-stjärna pudlar

Skyller sitt sammanbrott på mediciner

Foto: John Shearer / AP TT NYHETSBYR N
Nu backar Tyrese Gibson från kravet att The Rock ska sparkas.
NÖJE

HOLLYWOOD. Det är bara dagar sedan Tyrese Gibson krävde att Dwayne ”The Rock” Johnson skulle petas från filmserien ”Fast and the furious”.

Nu backar han.

– Det var medicinerna som pratade, säger han.

Den 38-årige skådespelaren och musikern försäkrar i en ”ursäkt” att han inte är missbrukare och att det inte var något sådant som fick honom att bli extremt frispråkig.

”Jag vill att ni ska veta att jag än i dag inte dricker, röker eller i någon form brukar droger”, skriver han på instagram.

Han uppger att han i stället led av stress och att det var en traumatisk upplevelse som gjorde att läkare skrev ut mediciner till honom.

”Även om de kanske hjälper andra hade de motsatt effekt på mig och det är orsaken till att jag hade ett fullständigt sammanbrott på nätet.”

Många påverkades

Gibson slåss sedan månader tillbaka med exhustrun Norma Mitchell om vårdnaden om deras tioåriga dotter, Shayla.

”Tvärt emot falska rapporter och uppgifter lider jag inte av någon mental sjukdom. Det var medicinerna jag fick för att tackla traumat över att förlora min dotter som gjorde att allt förändras.

Han uppger att han är ren nu.

”Det spolas ut ur mitt system och jag är till 100 procent redo att återvända.”

”Ta inte det här som att jag berättar för mycket. Många personer påverkades av vad de här medicinerna gjorde med mig under de senaste två månaderna. Det här är min offentliga ursäkt. Några andra kommer jag att framföra personligen. Så, förlåt.”

ARTIKELN HANDLAR OM

The Rock