Krister Henriksson om hotellnatten med Carola Häggkvist

Henriksson: ”Hon glömde sin handväska på min säng”

1 av 7

avEmelie Anderberg

NÖJE

Krister Henriksson och Carola Häggkvist hade bekantat sig redan före inspelningen av kvällens ”Renées brygga”.

De två spenderade nämligen en hotellnatt ihop i Göteborg på skådespelarens rum.

– Hon glömde sin handväska på min säng, berättar han i programmet.

I kvällens avsnitt av ”Renées brygga” avslöjar skådespelaren Krister Henriksson vad som hände när han träffade sångerskan Carola Häggkvist för första gången. De båda befann sig i Göteborg, där de bodde på samma hotell. När de kom tillbaka dit sent en kväll ska Carola ha frågat honom om han hade en minibar på sitt rum.

– Sa jag det? Vilken replik, säger Carola i programmet.

– Vi gick upp på rummet och satte oss och pratade och när jag satt där så tänkte jag att du var helt makalös. Jag fick en känsla av att du berättade allt för mig, säger Krister Henriksson.

Blev en sen kväll

Enligt de båda blev det en sen kväll och Carola lämnade inte hans rum förrän runt halv tre på morgonen. När han vaknade dagen efter såg han att hon hade glömt sin handväska på hans säng.

– Jag tänkte: har hon åkt nu? Jag kan ju inte springa ner till receptionen och säga att Carola har glömt sin handväska på min säng. Då skulle vi vara illa ute båda två, säger Krister Henriksson.

”Vore fantastiskt”

Skådespelaren är dock inte blyg utan medger att han skulle tycka att det vore fantastiskt om de hade fått ett kärleksrykte. Även Carola medger i programmet att hon är svag för Krister Henriksson.

– När jag träffar dig Krister... Du bara har ju ”det”. Alltså man blir ju fnissig, säger Carola.

”Renées brygga” sänds på TV4 i kväll klockan 21:00.

ARTIKELN HANDLAR OM