Överens: Brad och Angelina håller det hemligt

Enade för första gången: För familjens bästa

1 av 4
NÖJE

Brad Pitt och Angelina Jolie har kommit överens om att hålla sin uppslitande skilsmässa bakom låsta dörrar och kommer gemensamt arbeta för att ena familjen.

Det säger de nu i ett gemensamt uttalande till AP.

Under måndagen gjorde Angelina Jolie och Brad Pitt ett gemensamt uttalande om att de hade bestämt sig för att hålla detaljer om sin skilsmässa hemlig, och att de båda gemensamt arbetar för att ena familjen.

I uttalandet som gjordes till AP säger de att de bestämt sig för att inte berätta om sin skilsmässa och att de kommer att använda en privat domare för att se till att allting hålls hemligt.

”Vill ena familjen”

”Parterna har skrivit under på att hålla detaljer om familjens privatliv hemliga, detta genom att hålla alla domstolspapper hemliga samt att man anställt en privat domare för att reda ut framtida oklarheter som kan dyka upp”.

Uttalandet fotsatte:

”Föräldrarna har bestämt sig för att arbeta tillsammans för att förenkla återhämtningen och för att ena familjen”.

Första gemensamma uttalandet

Uttalandet är det första de gör tillsammans om uppbrottet sedan Angelina Jolie besätmde sig för att ta ut skilsmässa, som hon då sa var nödvändig för ”familjens välmående”.

Den stora frågan kring skilsmässan är vem som kommer får vårdnad om parets gemensamma barn, någonting man inte har kunnat enas om än.

ARTIKELN HANDLAR OM