Fifth Harmony

Camila Cabello lämnar Fifth Harmony

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Fem stämmor blir fyra.

Camila Cabello, 19, lämnar Fifth Harmony.

– Vi önskar henne det bästa, säger de övriga gruppmedlemmarna i ett uttalande.

Den amerikanska gruppen meddelade avhoppet i ett Instagraminlägg i söndags kväll, skriver E Online.

”Efter fyra och ett halvt år tillsammans har vi blivit informerade via hennes representanter att Camila har bestämt sig för att lämna Fifth Harmony”, skriver de.

Gruppen, som nu består av Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane och Lauren Jauregui, försäkrar sina fans om att de kommer att fortsätta som kvartett.

”Vi är fyra starka, engagerade kvinnor som kommer att fortsätta med Fifth Harmony såväl som med våra solokarriärer. Vi ser fram emot framtiden och vi längtar efter allt det nya året har att erbjuda. Harmonizers, vi är i det här tillsammans”.

Lider av ångest

Det har varit ett turbulent år för Fifth Harmony. I förra veckan missade Lauren Jauregui en hel spelning efter att ha packat ner marijuana i handväskan och åkt fast i tullen.

I september lämnade Camila Cabello en konsert med gruppen eftersom hon drabbades av kraftig ångest. Hon har tidigare delat med sig av sina psykiska problem i en intervju med Billboard.

– Jag hade fruktansvärd ångest nonstop. Mitt hjärta slog riktigt fort hela dagen. Två timmar efter att jag vaknade var jag tvungen att ta en tupplur eftersom min kropp var så uppe i varv. Jag var så fucked up, sa hon.

ANNONS EXTERN LÄNK

Årets trender hos Åhléns – fynda inredning, kläder och skor här

Åhléns

Supergruppen: ’Vi älskar Zara Larsson’Konstig retuscheringsmiss på gruppens bild
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Fifth Harmony