Camilla Läckberg om tuffa tiden: ”Dras och slits i från alla håll”

Drar sig nu tillbaka för att fokusera på sitt mående

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Efter att ha kämpat med hälsan under en längre tid väljer Camilla Läckberg att dra sig tillbaka.

Författaren kommer från och med nu tacka nej till sociala tillställningar och umgänge med vänner.

”Det kommer inte hålla i längden om jag inte sätter gränser”, skriver hon på Instagram.

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, kämpar fortfarande med sitt välmående. I ett inlägg på Instagram berättar författaren att hon just nu genomgår en riktigt tuff period.

”Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående. Jag känner att jag dras och slits i från alla håll, massor av ’kan du bara’, massa förväntningar på min tid som jag ofta upplever som helt orealistiska och orimliga.” skriver Läckberg.

Säger stopp

Redan förra året berättade Läckberg att hon mådde dåligt. Efter ännu ett intensivt jobbår där hon ska leverera på jobbet samtidigt som hon vill räcka till som fru, mamma och vän har hälsan inte förbättrats. Därför sätter hon nu stopp.

Camilla Läckberg.
Foto: Jessica Gow / TT
Camilla Läckberg.

”Det kommer inte hålla i längden om jag inte sätter gränser. Så säger just nu ’nej’ oerhört mycket. Även till roliga saker. Även till att träffa människor jag älskar.”

Fokuserar på skrivandet

Från och med nu kommer Läckberg att fokusera på att skriva, och på att få så mycket lugn och ro som möjligt. Roliga middagar, luncher och annat socialt får just nu vänta.

”Så alla vänner med flera som just nu får ’nej, nej, nej’ gång på gång - jag älskar er och saknar er - men var sak har sin tid och just nu har jag inte så mycket att ge, och behöver fylla på med att bara vara... introvert. Annars kommer ljuset brinna i bägge ändar.” avslutar Camilla Läckberg.

Aftonbladet har sökt Camilla Läckberg som avböjer att kommentera vidare.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN