Henrik Schyffert och Nour El Refai: ”Vi ska flytta ihop”

Efter åtta år och med ett barn tillsammans.

Nu flyttar Nour El Refai och Henrik Schyffert ihop.

– Det är en stor grej, säger Schyffert i ”Nours poddelipodd. Och Henrik.”

I våras firade Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 53, åtta år tillsammans. Hösten 2019 fick de sonen Sami. Nu ska komikerparet ta nästa steg i sin relation.

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej, säger Schyffert i deras gemensamma podcast ”Nours poddelipodd. Och Henrik.”

Nour skämtar om att ”det går för fort för mig nu” och att ”det är för läskigt”, men beslutet kommer efter att det blivit för omständligt att konstant flytta mellan deras två bostäder.

– När man är särbor så har folk trott att du bott med bebis och sedan bor jag med bebis men det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden fast i olika lådor, säger Schyffert.

”Det är slitigt”

Enda nackdelen med flytten är att alla som genom åren sagt till dem att ”Gud, de kommer att flytta ihop snart” nu får rätt, menar El Refai.

– Nu kommer de att säga ”vad var det vi sa?” Men de hade rätt, så är det. Det är för jobbigt att flytta mellan två platser. Det är inte heller så att vi flyttar ut på landet eller så, vi har bara flyttat mellan Traneberg och Vasastan en gång i veckan. Det är slitigt, säger hon i podden.

Nour El Refai och Henrik Schyffert.
Nour El Refai och Henrik Schyffert.

Såg ingen anledning

I en intervju med ETC i februari 2019 berättade skådespelerskan att hon just då inte såg någon anledning till att flytta ihop – men öppnade upp för att det kunde vara annorlunda om två år.

– Jag har bott i samma fastighet sedan jag vara 18 år. Allt är skräddarsytt efter mig, varenda tallrik och bild på väggarna - det är mitt bo. Henrik har samma hos sig, så ingen av oss ser någon anledning att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, sa El Refai.

Aftonbladet söker Nour El Refai och Henrik Schyffert.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE