Camilla Läckberg om bröllopsplanerna – då gifter sig paret

Vännerna har spekulerat.

Nu tar Camilla Läckberg död på bröllopsryktena – det blir inget ”ja” i år.

”Varit nog mycket den här våren”, skriver författaren på Instagram.

Camilla Läckberg och Simon Sköld förlovade sig 2015, och året efter födde författaren parets första gemensamma barn, Polly.

Men något bröllop har det inte blivit. Och det blir inte heller något i år, trots vännernas tjat.

På Instagram dementerar hon alla rykten om att det blir bröllop i år.

”I bland är vi inte så smarta..... Att ställa till med just ’White Party’ när alla jämt frågar när det blir bröllop snart var kanske inte det smartaste. ALLA frågar misstänksamt – till och med min mamma. Men nä”, skriver Camilla Läckberg och påpekar att de bland annat måste hinna ansöka om hinderprövning.

Gifter sig 2018

Men giftermål är fortfarande aktuellt, och bröllopsklockorna ser ut att klämta för paret redan nästa år, avslöjar författaren.

”Dels vill vi vänta tills nästa år, så Simon får sitt 30-årsfirande ifred, och gumman hunnit bli lite större. Varit nog mycket den här våren.... Så tar nu effektivt död på alla våra vänners spekulationer”, skriver Camilla Läckberg, som även använder hashtaggen #Bröllop2018.

Vill säkra sin förmögenhet

Och när paret gifter sig är det äktenskapsförord som gäller. Det berättade Camilla Läckberg nyligen i Framgångspodden.

– Det skulle kännas väldigt märkligt ifall vi skiljer oss och hälften skulle gå i väg med någon som inte varit med och byggt upp det här, säger Camilla Läckberg i podcasten.

Publisert: