André Myhrer vann "Superstars"

Av:  TT

André Myhrer, Peter Forsberg och Anders Svensson var idrottsprofilerna som gjorde upp i finalavsnittet av "Superstars". Pressbild.
André Myhrer, Peter Forsberg och Anders Svensson var idrottsprofilerna som gjorde upp i finalavsnittet av "Superstars". Pressbild.

Åtta idrottsprofiler har blivit två – och finalen i ”Superstars” blev en uppgörelse mellan två norrlänningar.

Till slut var det André Myhrers uthållighet som avgjorde.

Tre idrottsgiganter, ishockeyspelaren Peter Forsberg, utförsåkaren André Myhrer och fotbollsspelaren Anders Svensson, var de som i måndagskvällens kombinerade semifinal och final skulle göra upp om Superstarsbucklan.

– Det blir en tuff kamp för mig och Peter när André i princip börjar vid mållinjen, säger Anders Svensson på väg mot dagens första utmaning.

Och tämligen omgående visade utförsåkaren André Myhrer var skåpet skulle stå och säkrade en finalplats genom att snabbast få fast sina gula stjärnor på ett bord.

Peter Forsberg och Anders Svensson tampades vidare om den sista finalplatsen, som Foppa till slut säkrade genom att längst hålla sig kvar balanserades på ett ben på en pinne.

Finalen blev sedan en spännande uppgörelse där Foppa i den inledande grenen säkrade ett visst övertag genom att – något otippat – klättra snabbast uppför en repstege. Men i den avgörande grenen, Hercules hold, blev Myhrer för svår.

– Jävla skitövning, jag fattar inte att han kunde stå där så länge. Jag gjorde mitt absolut yttersta gånger tio och ändå dänger han mig. Det är bara att gratulera, säger en besviken Peter Forsberg.

Publisert: