Edvin Törnblom: ”Det finns ingen som skulle veta om jag låg död här”

Berättar i Mia Skäringers podd om singellivet

Edvin Törnblom säger att han vaknar på morgnarna med känslan av att han har ”hela världen emot sig”.

I Mia Skäringers podd ”Skalla dagen” berättar han om varför.

– Det finns ingen som skulle veta om jag låg död här, säger han.

Edvin Törnblom, 25, medverkar i Mia Skäringers, 45, nya podcast ”Skalla dagen”, på Aftonbladets systerbolag Podme, där hon reser runt i sin husbil och bjuder in gäster.

I podden får medieprofilen, känd bland annat för sin egen succépodd ”Ursäkta” med Johanna Nordström, frågan om han är en tungsint och ångestfylld person när han vaknar på morgonen, eller om han vaknar lätt.

– Jag vaknar med hela världen emot mig. Ni vet, när man bara vaknar och liksom ... det finns ingen som skulle veta om jag låg död här. Usch, men så vaknar jag ofta, det är riktigt trist. Det är så, verkligen, svarar Edvin Törnblom då.

Edvin Törnblom berättade i tv-programmet ”Benjamin’s” i våras om sin tuffa uppväxt.
Edvin Törnblom berättade i tv-programmet ”Benjamin’s” i våras om sin tuffa uppväxt.

Viktigt att vakna till meddelanden

Han berättar också hur viktigt det är för honom att sova med mobilen bredvid sig och vakna upp till meddelanden på telefonen.

– Jag som singel, och jag har alltid varit singel och bara varit i väldigt korta förhållanden, jag måste ju också… Mitt liv är ju mina kompisar och mina föräldrar och mitt syskon. Jag lever så mycket på att vakna upp och se att jag har meddelanden från folk i gruppchattar på min telefon och att jag vet att jag kan kontakta folk, och det är en väldig glädje. Det är för mig att vakna upp bredvid någon. Och om jag inte har notiser på telefonen, då känner jag det här att nu blir det en mörk dag, ’nu vet jag inte vad jag ska ta mig till’.

Lärt sig göra Heimlich på soffan

Edvin Törnblom säger att han har en uttittad hörnkant på sin soffa för att kunna göra Heimlichmanövern.

– Som singel måste man ju lära sig vilket soffhörn man ska slänga sig mot när man sätter i halsen för att kunna göra Heimlich på sig själv.

Edvin Törnblom med flera i podden Stammis i samband med att Spotify presenterade sina nya poddsatsningar.
Edvin Törnblom med flera i podden Stammis i samband med att Spotify presenterade sina nya poddsatsningar.
Publisert:

LÄS VIDARE