Här är kvinnorna som ska dejta hantverkare i tv

Letar någon att gänga sig med – i TV3

1 av 3
NÖJE

Tre kvinnor dejtar bland brädor och borrar i TV3:s nya program ”Händig man sökes” – där alla kärleksaspiranter är iklädda snickarbyxor.

I det kombinerade inrednings- och dejtingprogrammet ”Händig man sökes” letar Filippa Björling, Johanna Björk och Nahrin Afrayem, som alla äger varsitt hus, någon att gänga sig med. Under tre sommarveckor dejtar de sex hantverkare vardera och får hjälp med olika husprojekt.

31-åriga Nahrin Afrayem hade precis tagit itu med tre vattenläckor när hon såg sökannonsen.

– Jag hade aldrig tänkt tanken att söka till ett dejtingprogram, men det här passade mig utmärkt. Jag fixar mycket i huset själv men det är mycket roligare om man är två, säger Nahrin Afrayem som bor på en ö vid Drottningholm utanför Stockholm.

Före inspelningen var hon orolig för att det skulle uppstå spänningar mellan killarna i huset.

– Jag orkar inte med drama, men killarna respekterade varandra. När jag mötte dem nere i småbåtshamnen sken de som solar och det var en superhärlig känsla redan från start.

Hon saknade lugnet och ensamheten ibland, men det positiva vägde över.

– När jag vaknade om morgonen visste jag att jag skulle få en kopp kaffe i handen inom tio minuter och när jag kom ut på gården möttes jag av sex leenden. Jag fyllde år mitt i allt och det är inte ofta man får ”Ja må hon leva” levererad av sex hantverkare, säger Nahrin Afrayem med ett skratt.

”Händig man sökes” har premiär måndagen den 6 februari på TV3 och Viafree.

FAKTA

Deltagarna i ”Händig man sökes”

Filippa Björling, 38 år, bor i Älta utanför Stockholm. Driver egen firma och har byggt om delar sitt hus själv.

Johanna Björk, 37 år, bor i Vellinge utanför Malmö. Lever i ett ”smurfhus” som är i behov av renovering.

Nahrin Afrayem, 31 år, bor på en ö vid Drottningholm utanför Stockholm. Vill ha sällskap i ölivet och hjälp att få till de sista bitarna av husfixet.