Veronica Maggio

Veronica Maggios gravidlycka: ”I höst ska jag vara ledig”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Veronica Maggio väntar sitt andra barn.

Efter sommarens turné räknar hon därför med att vara föräldraledig.

– I höst ska jag vara ledig, och i vår. Sedan får vi se, säger hon till Expressen.

Veronica Maggio, 38, väntar sitt andra barn med pojkvännen och sångaren Nils Tull, 38.

Sångerskan brukar vara tystlåten om sitt privatliv, men förra veckan antydde hon ändå på sin Instagram att hon går i väntans tider med orden:

”Testar kläder inför turné, men nånting har hänt med mitt midjemått. Vad kan det va?”

Trots att kändisvänner som Miss Li, Miriam Bryant, Molly Sandén, Linnea Henriksson och Linda Sundblad fyllde kommentarsfältet med lyckönskningar och gratulationer ville Maggios presskontakt då inte bekräfta att det faktiskt rörde sig om en graviditet. Men nu gör hon det själv i en intervju med Expressen.

– Jag tänkte att jag skulle slippa spekulationer och bara säga det själv så är det gjort. Så i höst ska jag vara ledig, och i vår. Sedan får vi se, säger hon till tidningen.

Sverigeturné

Hon utvecklar varför hon annars inte vill vara särskilt privat i sina sociala medier.

– Det finns två sidor av det där. Det ena är ju att man försöker att inte fläka ut sig men det andra är att man rutar in sig själv och blir tråkigare än vad man skulle behöva vara för att man vill ha den där integriteten. Jag har funderat på det för jag kan verkligen bli irriterad på när folk har tagit en selfie på sig själva när de gråter. Jag undrar alltid hur den stunden ser ut i verkligheten. Är det att vara självutlämnande eller är det något annat? Och varför kan inte jag göra det? Vem är det fel på, säger hon till Expressen.

Före föräldraledigheten väntar turné för Veronica Maggio. Under tisdagskvällen är det premiär på Gröna Lund i Stockholm och sen väntar två spelningar till på samma plats innan turnén fortsätter ut i Sverige fram till mitten av augusti.

I mitten av juni släps första delen av albumet ”Fiender är tråkigt” som hon har skrivit tillsammans med bland andra Jocke Berg, 49,. Andra delen är planerad till slutet av september. Och sen blir det alltså föräldraledigt.

Håll koll på nöjesvärlden, få ett roligare liv och bli helt otroligt allmänbildad på kuppen - följ Nöjesbladet på Facebook

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarshop hos Gina Tricot! Klicka hem årets hetaste trender här.

Gina Tricot

Publisert:

LÄS VIDARE

Peg och Filips kärleksbesked: ”Vill vänta”

ÄMNEN I ARTIKELN

Veronica Maggio