Viktor Frisk

Populära duon: ”Tagit paus på obestämd tid”

Viktor Frisk berättar om framtiden för Samir & Viktor – och om miljonköpet under sjukdomspåverkan

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Han spontanköpte en lägenhet på grund av sin bipolaritet.

I podcasten ”Fundamentalt” berättar Viktor Frisk att hans sjukdom gjort att han spenderar betydligt mer pengar – och att han inte vet när Samir & Viktor återförenas.

– Vi har tagit en paus på obestämd tid på grund av att vi tänker på Samirs hälsa, säger han.

Det finns ännu ingen tid utsatt för när Samir & Viktor kan tänkas stå på scenen igen. Det berättar Viktor Frisk, 24, i Anna Hegestrands och Jacob Liebermanns podcast ”Fundamentalt”.

– Vi har tagit en paus på obestämd tid på grund av att vi tänker på Samirs hälsa. Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet, säger Viktor Frisk i podcasten.

”Stått för en stor del av inkomsterna”

Han berättar också att det oväntade turnéavbrottet har påverkat hans inkomster.

– Samir & Viktor har stått till en stor del av inkomsterna när det gäller att turnera sönder sig själv, säger han och förklarar hur han behövt tänka över ekonomin framåt.

– Alltid när det sker en förändring så är man först i sitt huvud och: ”Oj, hur ska det här gå, hur ska jag klara mig nu?” Men samtidigt måste man inse att ur varje sån här situation måste man komma på nya sätt att försörja sig, eller till att veta att man har en säker och trygg inkomst kommande år, säger Frisk i intervjun.

Viktor Frisk och Samir Badran.

Bipolariteten ledde till miljonköp

I podcasten, som djupdyker i kända personers ekonomi berättar Viktor Frisk också att hans diagnos, bipolär sjukdom, också gör att han spenderar stora summor pengar.

– Allt från lägenhetsköp som har varit extremt spontana, som förmodligen sitter i de här manodepressiva upp- och nergångarna, säger han i ”Fundamentalt”.

– Just det här när man kommer in i manodepressiva perioder, det blir automatiskt att man bränner mer pengar. Varför vet jag inte, men det sitter väl på nåt sätt i hjärnan.

På frågan om det handlar om någon form av tröstshopping svarar han:

– Tröst när det är nedåt, men sen att du unnar dig när du är uppåt. Att nu ska jag ta över hela världen, och nu sätter jag igång alla de här åtta projekten samtidigt.

”Fundamentalt” med Viktor Frisk finns tillgängligt för streaming från och med onsdag 22 januari.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - Låna tryggt & enkelt här.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Johanna Nordström: ”Jag tjänar 400 000 i månaden”

ÄMNEN I ARTIKELN

Viktor Frisk