Ställer in – efter brutna förlovningen

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Pete Davidson ställer in komikerjobb efter uppbrottet från Ariana Grande.

Saturday night live-profilen har lämnat återbud till en show i kväll av ”personliga skäl”.

Samtidigt kommenterar Ariana Grande den brutna förlovningen på Instagram.

Nyheten om att popstjärnan Ariana Grande, 25, och komikern Pete Davidson, 24, brutit sin förlovning kom i helgen.

Nu kommenterar Grande uppbrottet för första gången. På Instagram meddelar artisten att hon bestämt sig för att hålla sig borta från sociala medier en tid framöver.

”Dags att säga hej då till internet ett litet tag. Det är svårt att inte stöta på nyheter och sådant som jag försöker undvika just nu. Det är väldigt sorgligt och vi kämpar alla väldigt hårt för att klara det. Älskar er och tack för att ni alltid finns här”, skriver hon.

Ställer in show

Från Pete Davidsons håll är det fortfarande tyst.

I samband med brytningen raderade komikern alla sina konton i sociala medier. Nu rapporterar TMZ att han ställt in onsdagskvällens planerade humorgig på ett universitet i Pennsylvania med kort varsel. I ett uttalande säger universitetet att Davidson dragit sig ur av personliga skäl.

Tagit av sig ringen

Under tisdagen publicerade Ariana Grande bilder från inspelningarna av ”A Very Wicked Halloween”, ett hyllningsprogram till musikalen ”Wicked”. På bilderna bär hon inte längre sin förlovningsring.

Ariana Grande och Pete Davidson började träffas i maj och bekräftade förhållandet på Instagram i juni. Bara några veckor senare förlovade de sig.

Publicerad:

LÄS VIDARE