Kim Kardashians dialektdiss mot Lindsay Lohan

Kommenterade på bilden – då såg stjärnan rött

avLinn Elmervik

1 av 3

Lindsay Lohan tyckte till om Kim Kardashians nya frisyr.

Då slog Kim tillbaka mot Lindsays dialekt.

Kim Kardashian, 37, och Lindsay Lohan, 31, är inte överens – om varken hår eller dialekter. I måndags slutade stjärnornas olika åsikter i ett Instagrambråk, skriver Us Weekly.

Osämjan startade när kändisbloggaren Perez Hilton publicerade en bild på Kim Kardashians nya cornrow-flätor och uppmanade sina följare att tycka till om stjärnans nya frisyr. Då tog Lindsay Lohan till orda.

”Jag är förvirrad”, skrev hon i kommentarsfältet.

Svaret från Kim Kardashian lät inte vänta på sig.

”Vet du vad som är förvirrande...din plötsliga utländska dialekt”, skrev hon.

Har omdiskuterad dialekt

Lindsay Lohan är född och uppvuxen i USA, men har de senaste året tillbringat mycket tid i Grekland och Turkiet och verkar under tiden ha bytt dialekt. En intervju med skådespelerskan utanför en nattklubb i Grekland 2016 fick stor uppmärksamhet på grund av hennes plötsliga brytning.

Lohan själv har förklarat dialekten med att hon inspireras av de språk hon har omkring sig.

– Den är blandning av de flesta språk jag förstår och försöker lära mig, sa hon till Daily Mail samma år.

Kritiseras för flätorna

Lohan är inte den enda som reagerat på Kardashians frisyr. På Snapchat kallar realityprofilen sina cornrows för Bo Derek-flätor, och syftar på modellen Bo Dereks frisyr i 70-talsfilmen ”10”. Beskrivningen har fått flera följare att anklaga Kim för kulturell appropriering.

“Om du ska försöka bära afrikanska cornrows, HA ÅTMINSTONE så mycket respekt att du kallar dem för sitt rätta namn”, skriver en följare.

ARTIKELN HANDLAR OM