Nöje

Jag ville inte fastna i Rederiet

Av: 

Zendry Svärdkrona

NÖJE

Läs hela chattet med Regina Lund

Regina Lund är hetare än någonsin. Aktuell på scen, på film, och med nya låtar.

I dag kan Aftonbladet presentera tre spår från hennes kommande platta ”Everybody's Darling”. Och Regina passade också på att svara på läsarnas frågor.

Det blev mycket musik, men också frågor om frisyren, träningstips, namnval, tatueringen, kravallerna vid G8-mötet – och Rederiet.

Och mycket mycket mer.

Foto: Nu vet vi tatueringen föreställer symbolen från det klassiska Tintin-albumet Faraos Cigarrer.

Regina Lund säger: Go!

Micke : - *... säger: Hej Regina : )... Jag blev glatt överaskad när jag fick läsa att du har lagt baladen på hyllan o satsar på Rockigare musik... Hur låter det? ...som Hole eller som Sahara Hotnights? Om man vill ha din autograf hur går man till väga då?... Kram//Micke

Regina Lund säger: Fan vad kul att du gläds åt inriktningen! Gå in på Aftonbladets nätsida så kan du lyssna på ett par smakprov. Det kommer mera. Det är bättre att du lyssnar själv än att jag beskriver, men förhoppningsvis låter det som Regina.

Regina Lund Jag får massor av mail om autografer, men vet inte hur jag ska göra. Jag har ingen fanclub, så det enklaste är nog att komma till min nästa spelning.

Joel säger: Hej regina. Kommer du släppa något nytt album snart?

Regina Lund säger: Jag hoppas det. Det beror på, eftersom bolaget inte gett mig några pengar än. Så snart jag får dem kör vi igång. Men jag hoppas på i vår.

Pootypie säger: Hej Regina. Ær det puls som givit dig epitetet "Rockbitch Regina" eller tænker du nu gøra upptrædanden i samma anda som gruppen Rockbitch?

Regina Lund säger: Jag har ingen aning om vad Rockbitch gör, så det är Puls som gett mig namnet. Men vi kommer att köra hårt när vi kör... kolla med EMA Telstar när vi spelar!

Nisse Hult säger: Vilken är det mest roliga rollen som du gjort det senaste året?

Regina Lund säger: Jag tycker alltid att den jag precis håller på med är roligaste. Just nu är det som fröken Fontaine i Censorn, som har premiär i Göteborg 24/8.

Judas säger: Satsar du på musiken eller skådespelar karriären? Vilket prioriterar du om du måste välja?

Regina Lund säger: Det där är den svåraste frågan som finns..! Men jag har sån tur just nu att jag kan göra både och, med bandet i Köpenhamn och Censorn i Göteborg. Men just nu överväger musiken - jag har en låt med i Censorn också. Så länge det går gör jag både och. Men om jag måste välja eller skjuta mig skulle det nog bli musiken.

Tossa säger: Du är riktigt snygg i håret nu! Är det färgade slingor eller syntethår?

Regina Lund säger: Det är extensions.

CLAUDIO säger: Har du nått andra eller tredje namn??

Regina Lund säger: Jag heter Regina Charlotta Lund. Och min pappa tycker att jag heter Theodora också, men det är inte inskrivet.

Punk_slut säger: Är impad av hur snygg du är...säg, vad gör du för att hålla vikt och form..dina ben är verkligen utom denna värld?

Regina Lund säger: Wow, tack! Prova att bära på en två och ett halvt-åring. Det är det bästa gymet! Och så kör man hårda rock"n"roll-repetitioner och övar pjäs samtidigt. Där har du receptet!

Christer säger: Hej Regina, jag diggar kroppkakor också (med rödlök), men vad är "smörbrunn??

Regina Lund säger: Det är när man gröper ur kroppkakan i mitten och lägger jättemycket smör i mitten så att det får gosa in sig riktigt.

CLAUDIO säger: Vad tycker du om G8 mötet o alla protester??

Regina Lund säger: Jag tycker att det som hänt i Genua är fruktansvärt och helt absurt. Vi har tappat perspektiven på vad allt handlar om. När människor visar att de inte vill ha ett möte där någon bestämmer vad de ska göra med våra pengar i deras stad, så ska man ju inte gå och skjuta dem! Jag tycker synd om båda lägren. Jag tror att de som arbetar inom G8 vill väl, men jag tror att de har trasslat in sig i sitt eget välstånd och har glömt bort värderingar som är nödvändiga. Och skotten - sådant får inte ske, helt enkelt. Det handlar om rädsla och okunskap. Jag blir fruktansvärt ledsen när jag tänker på det

Tokfia säger: Regina, du är en av få i Sverige som vågar göra vad du vill och strunta i vad andra säger, heder till dig! Hur gör du för att skaka av dig kritik och annat nonsens som tidningarna skriver?

Regina Lund säger: Tack! Jag håller fortfarande på att lära mig göra det. Jag har en god vän som stöttar mig via mail, från långt borta, och det hjälper. Men jag är ganska känslomässig och brukar gråta av mig lite, och sedan hoppas jag på pappersinsamlingen...

Judas säger: Om du vore en blomma, vilken skulle du vara?

Regina Lund säger: Åh, liljekonvalj! För det är Gästriklands landskapsblomma.

Pontus_20_sthlm_söder säger: Hej! Måste bara säga att du är Sveriges absolut sexigaste kvinna! Nu när du är singel..gilalr du unga killar? :)

Regina Lund säger: Jag njuter av att vara singel. Men tack!

Finna säger: Varför tog det slut med Jonas?

Regina Lund säger: Det är privat.

Afrodite säger: Vad skulle du ta med till en öde ö?

Regina Lund säger: Wiggo Love Linblå, min son.

Nice säger: Hur raggar man på dig..? =)

Regina Lund säger: Det är nog svårt..! Jag vet inte, det får man lista ut alldeles själv.

Jim2 säger: Hej Regina, gillar din första skiva skarpt, har inte hört det nya än dock. Men jag undrar...vad är det för tatuering (?) man anar på bilden i tidningen idag?

Regina Lund säger: Kul att du gillar Unique. Jag har gjort en till sedan dess som heter "Year Zero" - lyssna gärna på den! Tredje plattan "Everybody"s Darling" är ju inte släppt än. Så alla därute kan påverka det genom att ringa Warner Music och trycka på. Bartender släpps förhoppningsvis som singel snart. Tatueringen är symbolen från "Faraos Cigarrer", Tintin-albumet.

reidar säger: varför hoppade du av rederiet?

Regina Lund säger: Man måste röra på sig. Det är ju längesen nu, men då var det annat som jag ville göra. Det var den första stora grejen för mig efter Scenskolan, och jag ville inte fastna.

Regi Lundin säger: Skulle du kunna tänka dig att vara med i någon stor hollywood film?

Regina Lund säger: Absolut, om jag fick ett erbjudande skulle jag självklart ta ställning.

Matte** säger: Wiggo Love Linblå vad kommer det namnet ifrån, hur kom du/ni på det??

Regina Lund säger: Wiggo är efter min farfar, som jag växte upp med och som är min idol. Love för att han är kärlek. Linblå har jag själv hittat på, man måste hitta på nya namn ibland annars händer det ju ingenting här i världen.

JazzLiza säger: Jag såg dig på stan för ett tag sen, och stod i valet och kvalet om jag skulle gå fram och berätta hur underbar din musik är. Är det påfrestande när folk gör det? (skulle jag gjort det?)

Regina Lund säger: Jag blir jätteglad när någon kommer fram och säger snälla saker. That"s what makes it all worth it! Så nästa gång är du välkommen.

mags säger: Vad lyssnar du på för musik. Din egen?

Regina Lund säger: Absolut min egen, men just nu Ben Harper - "Welcome to the cruel world". Tricky - "Blowback". Wyclef Jean rullar rätt friskt. Skunk Anansie i morse, för att vakna.

Angus säger: Vilket är ditt favoritriff med AC/DC?

Regina Lund säger: (sjunger) du du du du du du dum. "I want to tell you a story / about a woman I know / when it comes to lovin" / whoa! she steals the show"

Umetjej säger: Vilken låt tycker du bäst om som du sjunger?

Regina Lund säger: Oj, bra fråga...alla, självklart, men just nu så är det "Bartender" och "This is my shield" - fast de är ju inte utgivna. Annars "Confused" på Year Zero-albumet och "By this river" på samma. På Unique "Silent Green" och "Honest man".

namn säger: Varför har du gift dig med dig skälv?

Regina Lund säger: För att inte glömma bort att ta hand om mina drömmar.

Regina Lund säger: Hej, vi ses snart!

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert: