Kärlekslycka för Jessica Andersson

avTove Björnlundh

Världsmästaren öppnade sångerskans hjärta

1 av 3

Jessica Andersson, 43, har hittat kärleken igen. Och det är en världsmästare hon har fått på kroken.

Göteborgskrögaren Johan Malm, 32, har nyligen blivit världsmästare i ostronöppning, för andra gången.

Det var på Instagram som sångerskan gick ut med sin kärleksförklaring. En pussbild mitt bland vänner som hon kommenterade med ett hjärta och texten ”han”. Många vänner har gratulerat till förhållandet, bland andra Sonja Aldén, 38, som skrev: ”Men jaaaa!”

Johan är delägare i flera restauranger, och driver anrika Restaurang Gabriel i Feskekörka tillsammans med sin pappa. Han har tävlat i världsmästerskapet i ostronöppning fem gånger. Man bedöms på hur snabbt man öppnat ostronen, och hur bra man öppnat dem. Han vann guld 2010 och har sedan dess kammat hem ett brons och två silver.

– Det känns fantastiskt att ha vunnit. De bästa i världen är med och tävlar och det är alltid gott att veta att man kan vakna upp som världsmästare i ett år, säger Johan till GP.

Jessica var tidigare tillsammans med Niklas Fermfelt, 33, i sex år. Men i juni bekräftade hon att den relationen var över. Hon har varit gift med sångaren Rickard­ ­Andersson och har sonen Liam, 14, tillsammans med musikern Jonas Erixon.

Jessica turnerar just nu runt i landet med showen ”Rock of 80s” och den 24 november har hon premiär för julturnén ”Christmas night 2016” tillsammans med Magnus Carlsson, 42.

Klick har sökt både Jessica och Johan för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM