Grant bröt ihop på semestern: ”Jag bara grät”

NÖJE

Stjärnan: ”Jag blev masserad in i galenskapen”

1 av 2
Hugh Grant.

Hugh Grant öppnar upp sin om en av sina jobbigaste perioder i livet.

Det var under en semester på Maldiverna som allt rasade för skådespelaren.

– Jag kunde inte sluta gråta på tre veckor. Det var helt absurt, säger han.

2007 var inget lätt år för Hugh Grant. När den 55-åriga stjärnan gästade James Cordens ”The Late Late Show” i torsdags berättade han om hur det hela startade efter en semester på Maldiverna. Under semestern var Grant så uttråkad att han ”gick på massage 30 gånger om dagen”.

– Jag blev galen 2007. Jag blev masserad in i galenskapen, sa stjärnan.

Började gråta under flygresan

Men faktum är att det var först under hemresan som det verkliga sammanbrottet kom. Den brittiske skådespelaren berättar att han började gråta floder utan någon som helst anledning under flygresan.

– Jag kunde inte sluta gråta på tre veckor. Det var helt absurt. Jag kunde gå för att handla kaffe och när de frågade om jag ville ha vanlig eller skummad mjölk så började jag gråta. Då fick jag börja gå till psykologer.

”Spänd som en padda”

Hugh Grant försökte få hjälp genom hypnoterapi (hypnos) men det hjälpte inte överhuvudtaget utan lämnade honom bara ”spänd som en padda”.

– Jag var helt miserabel och självmedveten men eftersom jag är från England och artig kunde jag inte säga det så istället jag bara ”Ja, jag är väldigt avslappnad”, säger han. 

Tillslut lyckades Hugh Grant ta sig upp ur mörkret och idag mår han bra. Tillsammans med sin flickvän, den svenska tv-producenten Anna Eberstein, fick skådespelaren sitt fjärde barn i december 2015.

ARTIKELN HANDLAR OM

Hugh Grant

Klick!