Jeremy Clarkson hämnas på Norwegian

avBea Blom

Tvingade dem leverera väskor med motorbåt

1 av 4 | Foto: AP
Jeremy Clarkson.

Jeremy Clarkson blev arg på flygbolaget Norwegian.

Då passade ”Top Gear”-profilen att hämnas. Dubbelt upp.

”Ser ut som penisar”, skrev han bland annat.

Jeremy Clarkson, känd från programmet ”Top Gear”, är arg. Igen. Den här gången på flygbolaget Norwegian.

När tv-profilen nyligen skulle flyga från England till Grekland fick han reda på att flighten var fyra timmar försenad. Han blev informerad att han, trots detta, skulle bli tvungen att checka in sitt bagage på den tidigare utsatta tiden. Vilket då skulle tvinga honom att tillbringa dessa fyra extra timmar i taxfree-shoppar och barer på Gatwick Airport.

Checkade in vid lunchtid

Det var inget som den hetlevrade bilfantasten hade lust med. Han bestämde sig för att checka in vid lunchtid och inte tidigt på morgonen – vilket betydde att han och hans väskor inte hamnade på samma plan.

Ilskan kring händelsen beskrev han i dagens tidningskolumn i The Sun on Saturday.

”Man borde ju ha kunnat räkna ut att det är dumt att använda ett budget-flygbolag som heter Norwegian. Som dessutom målar planen så att de ska se ut som penisar.”

Ville röka

Väsksituationen berörde han så klart också. Hans största anledning till att han inte ville hänga i timmar på flygplatsen? Han skulle inte få möjlighet att röka.

”Jag är obstinat, så jag brydde mig inte om att checka in vid frukost. Vilket betydde att de (Norwegian reds anm) var tvungna att leverera väskan till mig i Grekland, en timmes resa med motorbåt från flygplatsen. Rätt åt dem”.

Jeremy Clarkson gjorde förra året stora rubriker när han tvingades lämna ”Top Gear” efter han slagit en producent. Det fanns nämligen ingen varm mat på inspelningsplatsen.

ARTIKELN HANDLAR OM