Maja Ivarsson är gravid

NÖJE

”Hon är mycket lycklig”

1 av 5 | Foto: Maja Ivarsson visade upp babybulan på scen.

Maja Ivarsson har en hemlig kärlek.

Nu väntar The Sounds-sångerskan barn med sin nya kille.

– Maja hälsar att hon är mycket lycklig och ser fram emot att bli mamma, säger hennes presskontakt på Warner, Emma Sundlöf.

Foto: Maja Ivarsson på scenen under en spelning i Kalmar på lördagskvällen.

På lördagen uppträdde The Sounds i Kalmar.

Men det var något speciellt med kvintetten.

De var nämligen sex på scenen.

I frontfiguren Maja Ivarssons, 34, mage tar en ny människa form. Via The Sounds pressansvariga på Warner, Emma Sundlöf, bekräftar sångerskan bebisglädjen.

– Maja hälsar att hon är mycket lycklig och ser fram emot att bli mamma med allt vad det innebär. Hon är i fjärde månaden och mår jättebra, säger hon.

Är i kärleksrelation – med ny man

I nuläget vill Maja Ivarsson hålla pappans identitet privat men Emma Sundlöf bekräftar att de blivande föräldrarna är i ett förhållande.

Maja Ivarsson medverkade i ”Så mycket bättre” 2012 och hade då en uppmärksammad fling med artisten Darin Zanyar.

I en söndagsintervju med Aftonbladet i december 2012 berättade hon att hennes senaste förhållande var med en kvinna, men att hon troligtvis skulle vilja bilda familj med en man.

– Jag tror faktiskt att det blir en man. Jag har bara haft en tjej i mitt liv. Och det var för att hon var väldigt speciell. Jag hade inga funderingar på att bli lesbisk men jag blev ju kär, så varför tacka nej? Det är en gåva som man bara får några gånger i livet och då ska man ta den, sa hon då.

”Skulle vilja ha en man som är lugnare än jag”

Hon berättade även vad hon letade efter i ett förhållande.

– Om jag ska ha barn så kanske jag skulle vilja ha en man som är lite lugnare än jag. Jag har haft en kille som var väldigt lik mig och det kan tyvärr bli ­destruktivt, sa hon i intervjun.

Några av The Sounds mest kända låtar är ”Living in america”, Seven days a week” och ”Hit me!”. I våras turnerade bandet i USA.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!