Lena Philipsson

Philipssons kärlek säljer sin lyxvilla för 22,5 milj

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Tiorummaren på Lidingö ute till försäljning för 22,5 miljoner

Pierre Leander säljer sin nyrenoverade lyxvilla på Lidingö för 22,5 miljoner.

Om han nu ska flytta in med flickvännen Lena Philipsson är ännu inte bestämt.

– Vi tar det beslutet när huset är sålt, säger han.

Lena Philipssons pojkvän Pierre Leander, 41, har totalrenoverat sin lyxvilla på Lidingö. Men han planerar inte att behålla huset. Tiorummaren ligger nu ute till försäljning för 22,5 miljoner kronor på Hemnet.

– Jag känner att huset är lite för stort för mig, det är lite onödigt. Det har mer varit ett projekt för min del, tanken har inte varit att bo där. Jag har genom åren hållit på med en del sådana här projekt, säger han.

Stolt över projektet

Tidigare har han bland annat sålt en annan villa på Lidingö, då för 14 miljoner. Men villan som nu säljs är han allra mest stolt över.

– Det är ett fantastiskt hus och projektet jag är absolut mest nöjd med. Jag har väldigt höga krav själv. Jag har gått genom allting i detaljnivå så att det ska bli så perfekt som möjligt, säger han om huset som bland annat har havsutsikt, pool, vinkällare, hemmaspa och en egen biosalong.

Pierre Leander säger att han inte har bråttom med att lämna huset.

– Det kan ju vara ett glapp där på några månader från när det är sålt till att de nya ägarna vill flytta in. Jag skulle gärna vilja vara kvar i huset över sommaren. Jag har två flickor som sett fram emot att huset ska bli klart så de ska få använda både poolen och allting annat som blivit nytt. Så det är på både gott och ont som jag lämnar huset.

Osäkert om flytt med Lena

Huruvida han nu ska flytta ihop med Lena Philipsson, 49, i hennes vindsvåning på Östermalm vet han ännu inte. Paret har varit tillsammans i drygt ett år.

– Det vet varken hon eller jag. Vi har sagt att vi tar det beslutet och pratar om det när huset är sålt. När huset är sålt vet jag också hur lång tid jag har på mig innan jag ska vara utflyttad.

Som Nöjesbladet tidigare skrivit har Lena PH varit i en tvist med de förra ägarna till hennes lägenhet som hon betalade 16,8 miljoner för när det visade sig att boytan var mindre än vad de uppgett. Hon lämnade då in en stämningsansökan på närmare en halv miljon kronor och krävde att de förra ägarna skulle betala rättegångskostnaderna.

Det hela slutade i en halv seger för artisten. Tingsrätten dömde de förra ägarna till att betala drygt hälften av beloppet och att var och en fick stå för rättegångskostnaderna.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Lena Philipsson

Klick!