Lindorff vill se förändringar – efter kärleksfiaskot

Klart: ”Bonde söker fru – Kärlek för alla” får en ny säsong

Av: Jakob Meijer

Publicerad:

NÖJE

Fyra bönder – ingen kärlek.

Men TV4 play:s ”Bonde söker fru – kärlek för alla” får en ny säsong.

Det avslöjar Linda Lindorff, som samtidigt är självkritisk.

– Det här har jag tänkt mycket på, säger hon.

En bonde valde att skicka hem sina beundrare. Två andra bönder gjorde inget val alls när det blev dags för slutval. Och för en fjärde bonde höll inte kärleken efter programmet.

Så mycket kärlek blev det alltså inte i TV4 Play:s ”Kärlek för alla”.

Men enligt Linda Lindorff har programmet varit en tittarsuccé, och nu avslöjar hon att det blir en ny säsong.

– Skillnaden mellan ”Bonde söker fru” och ett program som ”Bachelor” eller andra dejtingprogram är att vi har en större sannolikhet att hitta kärleken, tror jag. Vi har ett bra resultat för kärlek som håller i sig, säger hon.

– Det beror på att man inte möts på en herrgård, ett hotell eller ett slott någonstans långt borta där man bara upplever pirret, mysiga middagar och dejter. Man får dimpa rakt ner i den verkliga vardagen, man får verkligen se hur livet kommer att te sig. Det är så klart på gott och ont. Men det ska inte vara så att man helt plötsligt vaknar upp på en bondgård och tänker: ”Men gud är det flugor här?”.

Bönderna i ”Bonde söker fru – Kärlek för alla”
Foto: TV4
Bönderna i ”Bonde söker fru – Kärlek för alla”

Vill knyta an till böndernas vardag

”Kärlek för alla” spelades under sommaren in på Siggesta gård utanför Stockholm.

– Egentligen borde chansen vara lika stor att man blir kär i TV4:s ”Bonde söker fru”, som ”Kärlek för alla”. Men det är klart att det finns den lilla skillnaden att man inte är på böndernas gårdar, säger Linda Lindorff, som skulle vilja se vissa förändringar till nästa säsong.

– Om man ska tänka på något så borde ”Kärlek för alla” bli ännu närmare böndernas verkliga vardag, även om vi är på Siggesta gård eller var vi nu befinner oss. Ännu mera bondgöra och att man knyter an till böndernas ursprung.

Sedan tidigare är det klart att ”Bonde söker fru” får en fjortonde säsong. ”Bonde söker fru – Kärlek för alla” har sänts på TV4 play i två säsonger.

Publicerad:

LÄS VIDARE