Blondinbella attackerad av okänd man

avJakob Meijer

Isabella ”Blondinbella” Löwengrips besök i matbutiken slutade med dramatik.

På parkeringen attackerades hon och familjen av en okänd man.

”Denna gång hade vi oturen att möta en man som blev väldigt arg när han såg mig och tog sikte mot bilen och gick mot mig aggressiv”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Isabella Löwengrip, 27, brukar inte ta med sig sina barn när hon ska handla. I lördags gjorde hon det, och besöket slutade på sämsta tänkbara sätt.

”Det är inte ofta jag är i matbutiken med barnen men just denna gång hade vi oturen att möta en man som blev väldigt arg när han såg mig och tog sikte mot bilen och gick mot mig aggressivt”, skriver hon på sin blogg.

Mannen ska ha försökt ta sig in i Löwengrips bil.

”Höll precis på att spänna fast Sally bakom mig men hann sätta mig på min plats och låsa dörrarna innan han började rycka i dörren och skrika att jag skulle öppna. Han såg inte riktigt frisk ut så jag valde att lägga i backen och köra iväg. Ett av barnen blev lite ledsen men allt blev bra när vi kom hem. Usch pulsen gick upp”.

Foto: TT
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Drömmer mardrömmer

I söndags uppdaterade hon sin blogg där hon berättar hon haft mardrömmar efter incidenten.

”Igår när jag skrev om situationen på parkeringsplatsen hade jag inte riktigt smält händelsen. Det blev tydligt när jag väl skulle försöka sova. Händelsen spelades upp om och om igen och jag låg och vred mig och blev helt svettig. Drömde även mardrömmar om hur han slet upp bildörren och drog i Sally. Usch”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter:

”Jag är glad att jag såg honom komma emot oss och hann hoppa in och låsa dörren. Jag är nästan alltid på min vakt, det kan ta på krafterna och 99% av fallen behövs det inte men det är en skada efter alla år av offentlighet och knäppa människor…”.

Isabella Löwengrip har tidigare varit gift med Odd Spångberg. De har barnen Gillis, 4, och Sally, 2.

Nöjesbladet har sökt Isabella Löwengrip.

ARTIKELN HANDLAR OM