Klick!

”Jesus är ett pr-trick”

Av: 

Elisabeth Vedin

NÖJE

Madonnas nya romans ifrågasätts

Madonnas heta och omtalade romans med den nästan 30 år yngre modellen Jesus Luz var för bra för att vara sann.

– Det är ett klassiskt pr-trick av Madonna, säger en källa.

Efter den heta fotograferingen för W magazine i december förra året började rykteskvarnen genast att mala om en romans mellan Madonna, 50, och den brasilianske modellen Jesus Luz, 22. Nu verkar det dock som att kärleksaffären bara är ruffel och båg. I själva verket sägs popdrottning bara låtsas ha ett förhållande med den hunkige ynglingen för att försöka skapa publicitet och göra exmaken Guy Ritchie, 40, svartsjuk.

”Alla vinner på det”

– Det är ett klassiskt pr-trick av Madonna - men det är gynnsamt för båda parter. Trots att hon kommit upp en bra bit i åren ser det ut som att hon fortfarande har det som krävs för att få en kille i 20-årsåldern. Och Jesus får också publicitet. Alla vinner på det, säger en källa till Daily mirror.

”Genialiskt drag”

Förra helgen befann sig både Madonna och Jesus på ett Kabbala-center i New York, som enligt källan var ett otroligt smart och genomtänkt påhitt av sångerskan:

– Att ta med Jesus till Kabbala var ett genialt drag eftersom hon historiskt sett alltid har introducerat sina kärlekar för religionen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!