Mode

Gå på modefest!

Av: 

Nina Johansson

NÖJE

Tävla och vinn en helkväll i modets tecken

Säby, fhonetics eller Patouf, är någon av dem just din favorit?

Säby, fhonetics eller Patouf, är någon av dem just din favorit?

Modevecka nummer två i Stockholm är på ingång, och vi vill att du ska vara en del av den! Tillsammans med projektet Rookies möter Rookies bjuder vi in dig att tävla och vinna fina modepriser!

Stockholm Fashion Week går av stapeln 9-15 februari. Då kommer 12 lovande designers visa upp sig och göra allt för att bygga sitt varumärke under projektet Rookies möter Rookies. Sammanlagt har närmare 100 personer deltagit i projektet. Från Berghs deltar 70 studenter från tre klasser. Från Svenska Moderådets Rookies-projekt medverkar 12 utvalda mindre designföretag. Förutom dem har också ett antal fotografer, modeller och andra gjort det möjligt att genomföra modellfotograferingar som underlag för de vackra bilderna.

Var med och tävla!

Nu vill vi att Du ska vara en del av projektet! Genom att rösta på den bild och designer som du anser presenterar sitt varumärke bäst, är du med och tävlar om en helkväll i modets tecken!

Du och en vän vinner en helkväll på Café Opera den 12 februari, då Rookies möter Rookies har sin stora fest. Dessutom vinner du en hemlig present från den designer som du röstat på! Skicka in ditt bidrag senast 10 februari.

Maila din favorit (designerns namn), ditt namn och ålder, till: rookies@aftonbladet.se

Obs: Du måste vara 18 år för att delta i tävlingen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode