Ringmärkt!

NÖJE

Förlovade sig under Sverigebesöket

1 av 4 | Foto: Britney lämnar Max Martins studio i Stockholm med ringen på fingret – och tillsammans med Jason tar hon en liten kvällspromenix i Stockholm under sitt besök i Sverige.

Titta på Britney! Visst var det länge sedan hon såg så här lycklig och harmonisk ut? Och nu kan Klick! berätta varför. Enligt våra efterforskningar förlovade hon sig under Sverigebesöket i juli.

Mot alla odds lyckades Britney Spears, 27, resa sig upp ur den smutsiga skilsmässan från exmaken Kevin Federline, 31. Och i maj kunde vi pusta ut på riktigt. Sångerskan strålade starkare än någonsin på nytagna bilder – hand i hand med sin agent Jason Trawick, 37. En romans som, i allra största hemlighet, hade vuxit fram under våren.

– Hennes pappa älskar honom. Jason är det bästa som någonsin hänt Britney, sa en källa till tidningen People.

Första beviset

Sedan dess har allt gått väldigt fort. Agenten följde med på en kärlekssemester till Bahamas i maj. Popstjärnans söner Sean Preston, 3, och Jayden James, 2, var också med på resan – för att snart kunna ge sina godkännanden till mammas nya kärlek.

– Han gör Britney lycklig och funkar jättebra med pojkarna, berättar källan.

Men det är först efter sångerskans Sverigebesök som det på allvar blev seriöst mellan dem. Två månader efter avslöjandet om romansen publicerades bilder på sångerskans sorti från svenske producenten Max Martins studio i Stockholm. Och det var inte vilket förevigande som helst – utan första beviset på en nyförlovad Britney Spears. Det glimmande diamantsmycket på hennes vänstra ringfinger talade sitt tydliga språk. Jason hade friat till sin älskade popprinsessa.

– Han gick inte ner på knä, men Britney brydde sig inte. Hon svarade ja, säger en källa till tidningen Star.

Starka band till sverige

Att ringmärkningen skedde i just vårt avlånga land var förmodligen ingen slump. Vi vet sedan tidigare att sångerskan känner starka band till Sverige. Hon valde att ha Stockholm som bas medan hon uppträdde med cirkusshowen i Sankt Petersburg, Moskva och Helsingfors. Under den nästan två veckor långa vistelsen hann Spearsklanen med en båttur till Stockholms kärleksnäste nummer ett: skärgården. ”Sverige är en av de vackraste platserna på jorden”, skrev Britney på sin Twitter strax efter utflykten. Något som Jason Trawick verkade snappa upp.

Hennes livs kärlek

Två misslyckade äktenskap avskräcker inte Brittan från att ge sig in i ännu ett. Flera källor uppger att sångerskan har varit förtjust i sin agent en längre tid – och är nu fast övertygad om att han är hennes livs kärlek.

– Med Jason vill hon att det ska vara som en saga, säger en vän till tidningen Star.

Frida Hubenette Högberg

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!