Nu börjar Sofi videoblogga!

Uppdaterad 2011-06-20 | Publicerad 2011-06-15

Idag presenterar Sofis mode ännu en härlig nyhet. Sofi Fahrman, modechef, börjar videoblogga! Nu kan du prenumerera och få hennes privata klipp rakt ner i din mobil. Klicka på länken ovan för att komma igång!

Vad kommer man få vara med om i din videoblogg?

– Allt som händer i min blogg, Sofis snapshots, fast i rörligt format. Häng med mig på Acne-visning i NY, bakom kulisserna på en modeplåtning, i soffan när jag har skrivångest eller varför inte på en strandpromenad i Hamptons.

Varför vill du göra det här?

– Det sägs att en bild säger tusen ord men ibland känns det som att jag vill ge läsarna mer. En upplevelse är svår att fånga på bild men blir desto mer levande i filmformat. Dessutom är det här något jag aldrig gjort tidigare och det triggar mig.

Varför ska man prenumerera?

– Från start är det gratis men om jag lyckas leverera ett spännande innehåll så blir det förhoppningsvis något man längtar efter. En snabb tur/retur till New York med en mix av mode och festligheter. Dessutom får man klippen rakt ner i sin mobil om man prenumererar.

Hur ofta kommer du videoblogga?

– Min plan är att börja med två inslag i veckan. Men om jag känner mig själv rätt så kommer det bli fler om jag går igång på det här. När jag startade min blogg sa jag samma sak, nu ligger jag på mellan 4-5 inlägg om dagen.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln