Klick!

Demi Lovato: ”Jag kände ingen rädsla”

Av: 

Eva Lindewall

NÖJE

Disney-stjärnan talar ut om varför hon skar sig själv

Demi Lovato skar sig själv i armarna när smärtan inom henne blev för stor.

– Jag kände ingen rädsla, säger sångerskan som nu berättar om självskadebeteendet som satte henne på rehab.

TALAR UT OM SJÄLVSKADEBETEENDET Demi Lovato bryter nu tystnaden om åren av självskadebeteende.
TALAR UT OM SJÄLVSKADEBETEENDET Demi Lovato bryter nu tystnaden om åren av självskadebeteende.

Hon är en av USA:s största tonårsstjärnor och jurymedlem i ”X Factor”. Och under flera år skadade hon sig själv genom att skära sig i armarna. Nu talar Demi Lovato ut om självskadebeteendet.

– Det fanns stunder när jag kände mig så orolig, som om jag ville krypa ut ur mitt eget skinn och om jag inte gjorde något fysiskt för att väga upp för smärtan inom mig, kändes det som att jag skulle explodera, berättar 19-åringen för tidningen Self.

”Kände ingen rädsla”

– Jag skar mig för att sluta tänka på allt det jobbiga. Då brydde jag mig inte om vad som hände. Jag kände ingen rädsla, berättar Lovato.

Just nu gör 19-åringen succé som jurymedlem i det populära talangprogrammet tillsammans med Simon Cowell, L.A. Reid och Britney Spears.

I slutet av 2010 lade Demi in sig själv på ett behandlingshem för att få hjälp med sin ätstörning och sitt självskadebeteende. Artisten berättar nu att hon kommit långt sedan dess.

– Jag ser till att få tid till att meditera. Men jag måste jobba på de här sakerna varje dag. Jag påminns om allt så fort jag äter eller mår dåligt.

”Kan ha riktiga samtal istället”

Stjärnan berättar också att hon helt slutat att använda mobiltelefon.

– Jag har inte använt mobilen på tre månader! När det blir tyst i ett rum brukar alla ta fram sina telefoner och pilla med dem. Nu kan jag ha riktiga samtal med människor istället, säger Lovato.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet – handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!