Cowboyfestade efter otroheten

1 av 7 | Foto: På puben The Deer Lodge cowboyfestar Robert Pattinson gärna.
NÖJE

Robert Pattinson är förkrossad efter sveket från Kristen Stewart.

I fredags skakade han av sig sorgen och gick på cowboyfest med sina vänner.

– Han verkade må bra, säger en anställd på pubben The Deer Lodge.

Här festade Robert Pattinson – för första gången sedan Kristen Stewarts otrohetsaffär med regissören Rupert Sanders som avslöjades av Us Weekly.

Den senaste tiden har Pattinson gått under jorden på vännen Reese Witherspoons ranch i Kalifornien. I fredags kväll lämnade han de deppiga känslorna hemma och begav sig till cowboypuben The Deer Lodge.

”Han grät inte”

– Flera personer har sagt att Robert Pattinson var här och njöt av musiken med sina vänner. Han verkade må bra, jag jobbade inte den kvällen så jag såg honom inte själv, men flera andra gjorde det, säger en anställd till Radaronline.

Efter Roberts celebra besök i sällskap med ett gäng kvinnliga vänner twittrade en annan gäst på puben:
”Han grät inte och tjejerna var definitivt bara hans vänner. Jag stod bredvid dem i baren. Han var inte full utan njöt bara av atmosfären.”

Fruktar ännu ett svek

Samtidigt rapporteras Kristen vara förkrossad. Hon har tillbringat den senaste tiden hos producenten Giovanni Agnelli, som var mannen bakom ”Welcome to the Rileys”, filmen skådespelerskan medverkade i 2010.

Enligt Radaronline fruktar nu Robert Pattinson ännu ett svek från flickvännen.

– Han vill veta varför Kristen bor hos Giovanni. Han är jättearg och har anklagat honom för att ligga med henne, säger en källa.

– Rob är utom sig efter Kristens svek. Ingen har sett honom så här tidigare, säger källan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!