Viktor Frisk säljer av lägenheten: ”Blir spännande”

Lämnar förorten för storstan

1 av 5

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

NÖJE

Han ville testa på ett liv i grönskan. Men redan efter åtta månader fick Viktor Frisk nog av förorten och säljer sin lägenhet.

– Jag insåg att jag mer är en stadsmänniska, säger han till Nöjesbladet.


Våren 2018 är definitivt Viktor Friskt tid. Han har gått direkt till final i Melodifestivalen med sin vapendragare Samir Badran med låten ”Shuffla” och i slutet av mars kliver han in i TV4:s populära fredagsunderhållning ”Let’s Dance”.

Som om inte det vore nog så är han dessutom i full färd med att flytta. Han har lagt ut sin vindsvåning i gamla Enskede till försäljning och delar länken i sociala medier för alla som vill titta in.

”För den som ställer höga krav”

– Jag ville testa att bo vid lite mer grönområden när man ständigt är i stan. Skönt med lite natur! Men jag insåg att jag mer är en stadsmänniska. Jag bodde där i åtta månader, förklarar Viktor för Nöjesbladet.

Viktors lägenhet är en vindsvåning på 64 kvadratmeter och accepterat pris är 3 950 000 kronor. I annonsen står att den är ”för den som ställer höga krav på sitt boende”.

Så vart bär då flyttlasset av?

– Jag letar efter något större i stan efter sommarturnén med Samir.
Jag bodde tidigare på Tomtebogatan i Vasastan och jag trivs där, eller kanske i Gamla Djurgårdsstan, vi får se. Det blir spännande att göra ett lägenhetsköp i höst!

Här är Samir & Viktors största hits 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM