Lailas magsjuka slog till på planet

avKarolina Skoglund

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Andreas Bardell
Laila Bagge.

Laila Bagge Wahlgren har slutat vara konservkaxig. På flygresan på väg hem från Bangladesh fick hon äta upp sina, genom bloggen, tidigare hån mot de magsjuka medresenärerna – själv sittandes på toaletten.

– Då slog den till, den djävulska magsjukan, skriver hon på sin Blogg.

Av rädsla för att bli magsjuk höll sig Laila Bagge Wahlgren, 39, till konserver under nästan hela resan till Bangladesh, där hon var tillsammans med Unicef. De medresenärer som blev magsjuka valde hon då att håna.

Jens, kamerakillen har blivit magsjuk. Det är dock inte helt utan att jag småler lite i smyg åt det. För alla dagarna vi har varit här har både Jens och Erik vår producent retat mig för min rädsla att bli magsjuk. Att bli magsjuk är nog bland det värsta jag vet och därför tog jag med mig burkar med tonfisk och majs för en hel vecka som jag har ätit istället för att äta all annan mat här då jag hört att det är vääääldigt lätt att bli magsjuk här, skrev hon på sin Blogg i går.

”Då slog den till”

Sista kvällen, då hon blev inbjuden till en middag av en Unicef-ansvarig, tummade hon på sin konservregel.

– Tillslut så lät jag mig övertalas, man kan ju inte ha sån otur att bli magsjuk sista kvällen, skriver hon på sin blogg i dag.

Men det var ett beslut hon bittert skulle få ångra.

– Bara några timmar senare var det dags att åka till flygplatsen. Då slog den till, den djävulska magsjukan, på planet. Jippiiii!!!! Sen har jag hela flygresan varit en mycket flitig besökare på toaletten. Fy f*n!!!! Det var med andra ord den jobbigaste flygresan jag varit med om, skriver hon på Bloggen.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!