Dr Kärlek

Han är kriminell, men jag är ändå störtkär

Av: 

Olle Kvarnsmyr

NÖJE

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

”Han är verkligen inte Guds bästa barn på grund av kriminalitet och droger. Han blir dessutom arg lätt”

I våras träffade jag en kille. Han är ökänd i trakten med ett playerrykte. Vi började umgås och jag tyckte mer och mer om honom. Oftast var han hur gullig som helst. Vi har inte varit tillsammans men haft något på gång. Men ibland  förändrades han och brydde sig knappt om mig. Då tjatade han bara om sex. En gång när jag för tusende gången sa att jag inte ville ha sex tafsade och raggade han på min kompis istället. Hon sa såklart nej. Och vem vill egentligen ha sex på en toalett med hela skolan utanför? Jag brydde mig inte så värst mycket då han hade druckit och rökt på. En gång när jag träffade honom berättade jag att jag tyckte om honom. Han sa att han tyckte om mig också. Men berättade även att det fanns en annan tjej som också tyckte om honom. Och då hon ör "villigare" än vad jag är ledde hon. Som om det var en tävling!  Jag började skratta och hoppades att hans skojade, men det gjorde han nog inte. Jag vill poängtera att jag aldrig har haft sex med honom! Därefter åkte jag utomlands. Jag ringde honom dagen innan jag åkte. Då var han underbar. Han önskade mig en bra resa och sa att jag skulle ringa när jag kom hem.  När jag kommit hem fick jag höra av en kompis att han hade åkt in på behandlingshem där han skulle sitta i åtta månader. Han är verkligen inte Guds bästa barn på grund av kriminalitet och droger. Han blir dessutom arg lätt. Jag har numret till hemmet han är på och jag har funderat på om jag ska ringa dit. Bara för att visa att jag bryr mig. Kanske han då kommer på att jag är bra för honom. Och kanske han får lika starka känslor för mig som jag har för honom... vad ska jag göra?

Nej nej nej, killen du är kär i är ett farligt svin - dumpa direkt

OLLE SVARAR Ojoj du har fallit för en klassisk badboy. Doktorn måste vara lite bestämd här men killen du håller kär är ett farligt svin. Du måste se upp även om hjärtat säger något annat. Killen är faktiskt ett lurigt, kriminellt och manipulativt psycko. Dessutom verkar han rätt trist och endast ute efter att ta av dig brallorna. Mitt råd till dig - kanske ditt livs viktigaste råd är:  Ring INTE honom och ha INGET med honom att göra. Följer du mitt råd blir du garanterat lycklig i höst och i resten av ditt liv.

Dessutom vill jag ge dig en snabb omvärldsanalys. Det finns massor av andra sköna killar i din hemkommun om du snokar runt. Dessa herrar gör dig inte ledsen, tjatar eller drar in dig i en värld av kriminalitet, våld och droger.

Följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Fler visdomar från din favoritkärleksdoktor hittar du nedan.

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se.

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek

Klick!