Popstjärnan sjuk i tre år – efter bröstoperationen

NÖJE

Silikonimplantaten var starten på tre plågsamma år för Hannah Spearritt.

Nu berättar den förra S Club 7-stjärnan om beslutet som var nära att första hennes liv.

– Inom sex månader började mitt hår ramla av. Och sen började jag sova mer och mer, till slut 22 timmar om dagen, säger hon till Daily Mail.

Hannah Spearritt, 37, slog igenom som 17-åring i slutet av 1990-talet med brittiska popgruppen S Club 7. Men med kändisskapet kom också en del oönskade problem.

Till brittiska Daily Mail säger hon att började jämföra sig själv med sina kvinnliga bandkollegor, vilket gjorde henne osäker på sitt eget utseende.

2013 bestämde hon sig för att göra en bröstförstoring. Och även om hon till en början var nöjd med resultatet började hon må sämre rent fysiskt.

– Jag kunde inte lämna sängen för mina muskler värkte. Jag förlorade balansen, jag frös konstant, och mina hjärna var som i en dimma vilket gjorde att jag inte kunde komma i håg någonting, säger Hannah Spearritt till sajten.

Efter att ha behövt medicinsk hjälp i samband med ett välgörenhetsscykellopp uppmanade Spearritts partner henne att söka läkarvård.

Snart förstod man att bröstoperationen och hennes vacklande hälsa hade ett samband.

1 av 2 | Foto: SPLASH NEWS
Hannah Spearritt.

”Min naturliga energi kom tillbaka”

2016 tog hon bort implantaten.

– Jag vaknade upp från operationen och mådde nästan direkt 60 procent bättre. Min kroppstemperatur blev normal och min feber försvann. Det gjorde även min trötthet och ångest. Min naturliga energi kom tillbaka.

Spearritt säger att hon inte vill skrämma upp folk, men påpekar samtidigt att det är viktigt att folk kollar upp eventuella risker innan de bestämmer sig för att operera brösten.

– Fast egentligen, skaffa helt enkelt inte bröstimplantat.

Hannah Spearritt har sedan genombrottet med S Club 7 satsat på en karriär som skådespelare. Hon har bland annat haft roller i flera brittiska tv-såpor och synts i filmatiseringar av Agatha Christies böcker.

Här är de mest streamade låtarna på Spotify 00:60
ARTIKELN HANDLAR OM

Pop