Bryan Adams hyllning till Chris Kläfford: ”Helt galet”

”Solid job from a solid beard”

Idol”-vinnaren Chris Kläfford är i Los Angeles för att satsa på musikkarriären.

Och redan innan avresan fick han beröm av världsartisten Bryan Adams.

– Det är otroligt kul att höra, säger Kläfford i ”Idols” vlogg.

Den 8 december förra året ställdes Chris Kläfford, 28, mot Hanna Ferm, 17, i finalen av ”Idol” 2017. Efter den nervrafflande kvällen i Globen stod till slut den skäggige 28-åringen som segrare av tävlingen.

En del av priset är att åka till Los Angeles för att spela in musik och knyta viktiga kontakter i musikbranschen. Denna resa går, precis som tidigare år, att följa på ”Idols” Youtube-konto i olika vlogg-delar.

”Gediget jobb från ett gediget skägg”

I den första delen ska Chris Kläfford gå ombord på flygplanet för att resa till USA. Tids nog ansluter jurymedlemmen tillika låtskrivaren och producenten Alexander Kronlund, 46.

– Alexander känner ju väldigt många artister. Och att han vill spela upp det jag gör för andra betyder ju bara att han tycker om vad jag gör, säger Chris Kläfford i klippet.

Och det är något som Kronlund redan tagit fasta på. På sin mobiltelefon visar han ett sms-meddelande från ingen mindre än Bryan Adams, 58, som lyder: ”Gediget jobb från ett gediget skägg. Han gjorde bra ifrån sig” (fritt översatt från engelska, reds anm).

De uppmuntrade orden från världsartisten är något som Chris Kläfford uppskattar.

– Det är otroligt kul att höra att Bryan Adams hälsat till mig i morse. Det är helt galet, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE