Laila Bagge gör serie – med sonen

Får följa med in i stjärnans privatliv

1 av 5 | Foto: Pressbild TV3, ”Lailaland”
NÖJE

Laila Bagge och sonen Liam Pitts får en egen realityserie på Viafree.

I "Lailaland" vill tv-profilen visa en varmare och mer privat sida än tidigare.

– Man måste vara redo att prata om saker som man kanske har valt bort innan, säger hon.

Laila Bagge, 45, har i flera år blivit tillfrågad om att göra en egen realityshow. Nu har hon till slut tackat ja och snart kan vi se henne i ”Lailaland”.

– Jag kände att jag inte har varit redo tidigare. Man måste vara redo att prata om saker som man kanske har valt bort innan. Är det reality då måste man våga gå all , säger hon.

Gör showen tillsammans med sonen

Hon gör programmet tillsammans med sin son, Liam Pitts, redan känd för sin Youtubekanal där han brukar utsätta både sin mamma och andra kändisar för olika spratt.

– Liam har blivit såpass stor nu att han är mogen att kunna fatta ett sådant här beslut. Jag tycker att han har varit för ung tidigare, säger Laila Bagge.

En annan person som kommer att synas är hennes pojkvän, Korosh Kananian. Han har tidigare inte synts till i offentligheten speciellt ofta.

– Han har en otrolig integritet och det är väl mer att han stöttar mig i det här. Sedan är det svårt att filma också eftersom han bor där.

Hon påpekar dock att programmet kommer att ha henne i fokus och att pojkvännen inte kommer börja göra intervjuer eller synas på röda mattan.

Vill visa en annan sida

I och med den nya showen hoppas hon att tittarna får en annan bild av henne än den hon tidigare visat upp.

– De programmen jag har varit med i har varit klippt på ett speciellt sätt och visar en sida av mig som är hårdare, kallare och mer professionell. Här får man lära känna mig på djupet och se sidor man inte sett tidigare, säger Laila Bagge.

"Lailaland" har premiär den 12 mars på Viafree och den 2 april på TV3.

ARTIKELN HANDLAR OM

Viaplay