De hade ett förhållande i flera månader

Foto: Rebecca Loos gick ut i tv och berättade om sin affär med David Baeckham. Här visar hon stolt upp sin mobil med snuskiga sms från David.
NÖJE

Kändisparet David och Victoria Beckham har slagits mot otrohetsrykten sedan Dackefejden. Deras äktenskap har ifrågasatts, diskuterats och betvivlats. Och det som hände i april 2004 stoppade knappast spekulationerna.

Foto: Rebecca Loos var Davids personliga assistent men fick ändå umgås en del med Victoria Beckham.

Då sålde en kvinna vid namn Rebecca Loos, 29, sin historia till tidningen News of the World och skapade rubriker världen över.

Rebecca hade då tjänstgjort en tid som Davids personliga assistent – som den som skulle se till att hans första tid i Spanien och laget Real Madrid blev så smärtfri som möjligt. I stället blev livet en mardröm för fotbollsstjärnan.

Rebecca påstod att hon och David, 31, haft ett förhållande i flera månader, medan Victoria, 32, satsade på sin sångkarriär hemma i England.

– Vi kysstes passionerat hela vägen till hotellet, berättade hon om deras första möte.

– Första natten vi hade sex var efter en natt med Real Madrid-spelarna. Vid halv tre pratade David om att ta med sig lite folk på efterfest till hans hotellrum. Han frågade om jag ville följa med. Jag sa ja. Efter ett tag sa han: ”Varför dumpar vi inte de andra och åker bara du och jag?”, berättade hon.

Och det blev värre. Tv hängde på och Rebecca talade ut i en intervju som sågs av miljontals tittare världen över. I den visade Rebecca upp sin mycket intima sms-växling med David och påstod att de hade haft sms-sex två gånger i veckan.

David tog slutligen bladet från munnen.

– Den enda sanningen är att jag är lyckligt gift, har en underbar fru och två väldigt speciella barn. Det finns inget en tredje part kan göra för att ändra på dessa faktum, sa David till tv-kanalen Sky.

Rebecca beskylldes för att vara en lycksökerska, som bara var ute efter pengar och berömmelse. Själv motiverar hon sitt beslut att sälja historien så här:

– Jag ville ha kontroll över vad som sas och inte sas, sa hon.

Men berömmelse fick hon. Rebecca kom ut som bisexuell, ställde upp i engelska versionen av ”Farmen” och blev en c-kändis. Paret Beckham fick en son till och lever fortfarande som gifta. Och minst lika ifrågasatta.

Här är de andra kvinnorna:

Olivia Svenson

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!