Nöjesliv i veckan med Karolina Fjellborg

Måndag

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-07-09

Detta är en kommenterande text. Analys och ställningstaganden är skribentens.

Nu börjar sommardeckarna

Brittiska deckar- och kriminalserier utgör själva fundamentet för den svenska tv-sommaren. Och i dag kommer det mera. I SVT börjar nya avsnitt av ”Foyle’s war” och i TV4 startar säsong två av ”Nattskiftet”.

Tisdag

Stegfel i Kanal 5

Svenska danssåpan ”Floor filler” var ingen dunderhit men amerikanska ”So you think you can dance” är desto roligare. Säsongsstartar i Kanal 5.

Onsdag

Turnéstart för Wells och Gessle

Sommarens Rhapsody in Rock sparkas loss i Marstrand och Per Gessle startar sin sommarturné i Halmstad. TV3 visar första delen av dokumentären ”Superskinny me”, där två kvinnliga journalister bantar ner sig à la Hollywood, och – inte att förglömma – ”Blood diamond” släpps på dvd.

Torsdag

Metallica will rock you

Rockjättarna Metallica spelar på Stadion i Stockholm, och både Arvikafestivalen och Visfestivalen i Västervik öppnar sina grindar. Är du hemma vid tv:n så bomma inte nya scifidramaserien ”Jericho” i TV4 Plus.

Fredag

Potter-hångel!

"Harry Potter och Fenixorden" går upp på biograferna. Och den här gången hånglar Harry.

Lördag

Vickan eller testbilden

Jag antar att jag borde tipsa om hyllningskalaset för kronprinsessan Victoria på hennes 30-årsdag, som hålls på Öland och sänds i SVT. Personligen tittar jag hellre på en testbild, men alla är vi ju olika.

Söndag

Unga tänkare i Kanal 5

Trubbel med knodden? Spana in nya realityserien ”Baby mind-reader” i Kanal 5. Där dyker det upp en karl som påstår sig kunna läsa bebistankar.

Karolina Fjellborg

ANNONS

Följ ämnen i artikeln